Ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε το 2019 Πρόταση Μητσοτάκη να γίνει Υπουργός του!

0
299

Συνέντευξη με τον Μανώλη Καπνισάκη, Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024.

Και όμως συνέβη! Παρά το ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και όλος ο μηχανισμός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και όλα τα συστημικά ΜΜΕ προσπαθούν εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες να χτυπήσουν τον νέο πλέον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, με μια Συνέντευξη-Βόμβα ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης, ανέτρεψε όλα τα δεδομένα.

Όπως ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του που κυκλοφορεί στο Documento του Σαββάτου 06/01/2024, ήταν ο ίδιος ο Αντώνης Διαματάρης που μεσολάβησε και του πρότεινε χαρτοφυλάκιο στην πρώτη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019.

Προσθέτει πως η απάντηση που εισέπραξε ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα»-με τη σύντομη Υπουργική θητεία-ήταν αρνητική.

Όπως λέει ο Μανώλης Καπνισάκης ο οποίος γνωρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη από την ηλικία των 14 ετών:

«…Ο Στέφανος είχε πολιτικές ανησυχίες και κοινωνικές ευαισθησίες και θα έβρισκε τον τρόπο να ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου υπήρχαν στο παρελθόν κρούσεις και από άλλο κόμμα…»

Και προσθέτει:

«Το 2019, προ των Εθνικών Εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση Εξωκοινοβουλευτικού Υπουργού, την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε».

Υ.Γ. Σάλος με την ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη στην συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην ΕΡΤ-Πιάστηκε απροετοίμαστος ο Μητσοτάκης.

Ήταν η στιγμή που μπλόκαρε ο Μητσοτάκης και δεν ήξερε τι να απαντήσει. Αρκέστηκε σε μια ατάκα με την ελπίδα πως ξέφυγε τελικά αλλά στην ουσία δεν είπε τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here