Ο Στυλιανίδης που…Τούρκεψε τη μισή Κύπρο!…της Φανούλας Αργυρού.

0
486

Σάλος στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τις δηλώσεις του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη ότι «ο Ελληνισμός δεν έχει άλλα περιθώρια στην Κύπρο γιατί η μισή ήδη Κύπρος είναι Τουρκική».

Ο αμετανόητος Χρήστος Στυλιανίδης»- Φανούλα Αργυρού - Militaire.gr

Προσπάθησε, μάλιστα, να δώσει και μαθήματα πατριωτισμού (αν είναι δυνατόν), αλλά και… υψηλής πολιτικής λέγοντας ότι «οι μάχες πρέπει να συνυπολογίζουν τον συσχετισμό δυνάμεων για να μην υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχες Εθνικές Τραγωδίες με εκείνη του 1974». Πέταξε δηλαδή λευκή πετσέτα υποταγής…

Όταν υπήρξε έντονη αντίδραση στη Βουλή επειδή ήδη παραχώρησε ο «κύριος» Υπουργός τη μισή Κύπρο στην Τουρκία και του υπέδειξαν ότι η μισή Κύπρος βρίσκεται υπό Τουρκική κατοχή, δεν είναι Τουρκική, όχι μόνο δεν απολογήθηκε αλλά επανήλθε θρασύτατος λέγοντας ότι είναι «Πολεμιστής της Κύπρου» και ότι «έχει δώσει αγώνες για την πατρίδα του». Πιεζόμενος, έβαλε το «Τουρκική Κύπρος» σε εισαγωγικά!

Συνέχισε λέγοντας ότι μεγάλωσε στην πράσινη γραμμή και «ξέρω τι σημαίνει οι μάχες να δίνονται απλά και μόνο ως μάχες fake». Και τόνισε ότι η φράση «Τουρκική Κύπρος» είχε διατυπωθεί πολλές φορές στην Κυπριακή Βουλή χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις (ας αναφέρει μία).

Ψεύτης Ολκής!

Τιποτένια επιχειρήματα. Ποιες μάχες έδωσε ο ίδιος; ΚΑΜΙΑ. Ήταν fake οι μάχες στην πράσινη γραμμή το 1963-64, ήταν fake η αντίσταση της ΕΛΔΥΚ και μονάδων του Κυπριακού Στρατού το 1974 στην πράσινη γραμμή που κράτησαν τη Λευκωσία;

Και το να αντιστεκόμαστε σήμερα στην Κύπρο και να μην υποκύπτουμε στις Τουρκικές απειλές είναι…Χουντικές μάχες; Καμία σχέση δεν είχε ο ίδιος με την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. ΚΑΜΙΑ.

Το 2013 ο…αγώνας που έδωσε ήταν να δεχτεί ο Αναστασιάδης άνευ όρων το κούρεμα. Και το 2004 ο αγώνας του ήταν να επιβληθεί το διχοτομικό σχέδιο Ανάν. Αργότερα «αγωνίστηκε» να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του ΑΚΕΛ, ενώ ήταν στο ΔΗΣΥ…αλλά τον απέρριψαν.

Η ευθύνη, όμως, είναι σε αυτόν που τον διόρισε υπουργό. Από πού κι ως πού, κύριε Μητσοτάκη, τον έβαλες σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας ως…Εκπρόσωπο, τάχα, του απόδημου Ελληνισμού και μετά τον έκανες και Υπουργό;

Χρήστος Στυλιανίδης - Πως ένας Κύπριος γίνεται έλληνας υπουργός | in.gr

Καθόταν αργός στην Αθήνα και τον «φόρτωσες» στους Αποδήμους!! Το λιγότερο που έχεις να κάνεις, κύριε Μητσοτάκη, από σεβασμό στην ιστορία σου και στο Εθνικό Έργο που με επιτυχία επιτελείς, αλλά και από σεβασμό προς την Κύπρο και τους Αποδήμους, είναι να του δείξεις την πόρτα εξόδου.

Για να μη βρεθούμε μπροστά σε άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here