Ο Τέλλογλου στέλνει τον Μητσοτάκη στο Ειδικό Δικαστήριο.

0
199

Ο γνωστός Δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου που πρώτος αποκάλυψε μαζί με τον Θανάση Κουκάκη το σκάνδαλο των Υποκλοπών, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Την ώρα λοιπόν που η Κυβέρνηση διαψεύδει αγωνιωδώς της αποκάλυψης του Κώστα Βαξεβάνη, δε λέει κουβέντα για τους ισχυρισμούς του Τάσου Τέλλογλου οι οποίοι όμως στέλνουν τον Μητσοτάκη απευθείας στο Ειδικό Δικαστήριο με την βαρύτερη δυνατή κατηγορία που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας Πρωθυπουργός.

Ο Τέλλογλου δήλωσε ρητά ότι δεν έχει καμία αμφιβολία πως το λογισμικό χρησιμοποιείτο ως ενισχυτικό της ΕΥΠ.

Της υπηρεσίας που όμως βρίσκεται με τα επίσημα ΦΕΚ, υπό τον απόλυτο έλεγχο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Κυβέρνηση.

Ο γνωστός Δημοσιογράφος μάλιστα δίνει και αναλυτικά στοιχεία για την τιμολόγηση του λογισμικού στο Ελληνικό κράτος. Από την Κυβέρνηση δεν υπάρχει καμία απάντηση.

Τα στοιχεία του Δημοσιογράφου διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Πρωθυπουργού από την αρχή της αποκάλυψης του σκανδάλου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπεύθυνος της ΕΥΠ, αρνήθηκε πεισματικά πως το λογισμικό παρακολούθησης χρησιμοποιούταν από το Ελληνικό Κράτος. Ο Τάσος Τέλλογλου τον διαψεύδει και δείχνει σίγουρος για τους ισχυρισμούς του.

Η Κυβέρνηση δεν διαψεύδει τους ισχυρισμούς του, ενώ αναλώνεται πλήρως στο γνωστό παραμύθι ότι ο Κώστας Βαξεβάνης παίζει το παιχνίδι του ΣυΡιζΑ.

Ο Τάσος Τέλλογλου όμως μόνο «ΣυΡιζΑ» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι βέβαιο ότι όταν καταθέσει τα στοιχεία που διαθέτει στην δικαιοσύνη, η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα έχει ένα όνομα ως κύριο ύποπτο….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here