Ο Υποτιθέμενος Διάλογος με τους πολίτες του κ. Βασίλη Χυπολυτά.

0
524

Περισσότεροι από 3.100 κάτοικοι της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, μας έκαναν την τιμή να μας θέσουν τους προβληματισμούς τους και τα όνειρά τους για το μέλλον του Δήμου μας.

Θέματα υποδομών, το κυκλοφοριακό και η προστασία του πρασίνου, ήταν μερικά μόνο από τα ζητήματα που ανέδειξαν οι πολίτες του Δήμου μας.

Έχοντας μια σαφή εικόνα των ζητημάτων, κάθε δρόμου και κάθε γειτονιάς, θα παρουσιάσουμε, από σήμερα αναλυτικά τις δικές μας προτάσεις που θα απαντούν στους Προβληματισμούς των Δημοτών.

ΑΠΟΡΙΑ:

-Με Ποιο Τρόπο οι Δημότες σας έθεσαν τους Προβληματισμούς τους ανά γειτονιά δεν έχουμε καταλάβει;; 

-ΠΩΣ αποκτήσατε ΣΑΦΗ εικόνα των ζητημάτων, κάθε δρόμου και κάθε γειτονιάς;;

ΜΗΠΩΣ μέσα από τα social media;;…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Όπως φαίνεται, ΔΕΝ υπάρχει έτοιμο ακόμα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του Επιλαχόντος, 25 μόνο μέρες πριν τις εκλογές, και προσπαθεί με επικοινωνιακές φούσκες να φτιάξει δήθεν ένα Πρόγραμμα βγαλμένο από τους Δημότες με ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ του κ. Κύρου Ασφή…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here