ΠΑΝΙΚΟΣ από την Δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Κώστα Καραμανλή πως κόπηκε από τα κανάλια και τους περισσότερους ιστότοπους.

0
454

«Η τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή δεν άρεσε στους «ιθύνοντες» και στο καθεστώς του Μαξίμου. Για αυτό και κόπηκε από τα κανάλια και τους περισσότερους ιστότοπους»…σχολίασε σε ανάρτησή του ο Αντώναρος για την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή».

Η τοποθετηση του Κώστα Καραμανλή δεν άρεσε στους “ιθύνοντες” και στο καθεστως του Μαξίμου. Γι αυτό και κόπηκε από τα κανάλια και τους περισσότερους ιστότοπους. https://t.co/hq0OfvDxLd

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) December 11, 2023

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός με αυστηρό ύφος ξεκαθάρισε:

«Γκρίζες ρυθμίσεις οι οποίες έχουν ως στόχο μια αυθαίρετη ερμηνεία των συνομιλητών μας. Να παγώσουν ή να αναστείλουν την άσκηση της Εθνικής μας κυριαρχίας, στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο. Εκεί δηλαδή που κρίνεται το στρατηγικό βάθος του Ελληνισμού, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.

Δεν εξαγοράζονται με παραχώρηση κυριαρχίας, ούτε με ασαφείς διατυπώσεις, που επιδέχονται ποικίλες ερμηνείες, ικανές όμως να ενθαρρύνουν την Τουρκία ή οποιοδήποτε σύμμαχο, εταίρο ή τρίτο να νομίσει ότι με αντίτιμο τη μείωση της έντασης είμαστε πρόθυμοι να ενδώσουμε σε αξιώσεις ή πιέσεις εις βάρος της Εθνικής μας κυριαρχίας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here