ΠΑΝΩ από 2 εκατ. τηλεθεατές είδαν την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου!

0
477

Σε ανοδική τροχιά ο ΑΝΤ1 τις δυο τελευταίες εβδομάδες, μετά τη δυναμική επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα και του Αντώνη Κανάκη και την πετυχημένη σειρά Μάγισσα που όχι μόνο στάθηκε όρθια στον σκληρό ανταγωνισμό με τον Σασμό και την Γη γης Ελιάς αλλά κάνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Και σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η χθεσινή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

-Μόνο 2 εκατ. τηλεθεατές είδαν τον Κασσελάκη στο Ενώπιος Ενωπίω.

-Μόνο υπερδιπλασιάστηκε η τηλεθέαση του καναλιού με το που ξεκίνησε η συνέντευξη.

-Χάλια, ο κόσμος δε θέλει να τον βλέπει.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφερε τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα κανάλια εκείνη την ώρα, αύξησε το ποσοστό της τηλεθέασης του καναλιού, ενώ αύξησε και τον αριθμό εκείνων που έβλεπαν τηλεόραση (πρακτικά αυτό σημαίνει ότι άνοιξαν τηλεόραση για να τον δουν!).

Συγκεκριμένα η εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε 16% στο δυναμικό κοινό και 18.3% στο σύνολο.

Κέρδισε με άνεση και πολυδιαφημισμένα σήριαλ και ριάλιτι. Στο MEGA το MILKY WAY έκανε 10.9% στο δυναμικό και 10.9% στο σύνολο, ενώ στο STAR το FAME STORY ACADEMY έγραψε 9.1% στο δυναμικό και 8% στο σύνολο.

Υ.Γ. Το καυστικό σχόλιο του Ευαγγέλου Αντώναρου για τους Δημοσκόπους.

Σε διαδικτυακή του παρέμβαση ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει:

Υ.Γ.1. Γιώργος Κύρτσος: Οι περισσότεροι από όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, εντυπωσιάστηκαν με την ποιότητα και πείστηκαν για την προοπτική του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here