Παύλος Πολάκης: Μέχρι Τέλους!

0
243

…Νοσοκομεία ή άλλες δομές, τις υπογράφουν κάποιοι διευθυντές κλινικών (!!) και όχι οι υπηρεσίες του Nοσοκομείου που έχουν τα Aρχεία προϋπηρεσίας για κάθε εργαζόμενο και αυτές και ΜΟΝΟ αυτές, εκδίδουν νόμιμες βεβαιώσεις!!

Εντύπωση βέβαια προκαλεί που επιδιώκεται να διερευνηθεί το ήδη διερευνηθεν εάν δηλαδή εργάστηκαν ή όχι τη στιγμή που κατηγορούμενοι δεν είναι οι ευνοηθεντες!! Αλλά αυτοί που παράνομα τους διόρισαν!!

Ξέρω πως κάποιοι προσπαθούν αγωνιωδώς να «αποδείξουν» πως και καλά κάποιοι από τους 23 μετακλητούς του ΑΔΩΝΗ,«δούλεψαν», άρα δεν υπήρξε ζημιά του δημοσίου ώστε να πέσει το ποσό της ζημιάς από κακούργημα σε πλημμέλημα και να παραγραφεί!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ πως εντός της εβδομάδας καταθέτω μήνυση:

Α) για την απόσυρση της παράστασης πολιτικής αγωγής από τη διοίκηση του ΕΟΔΥ σε αυτή τη δίκη κατόπιν προφανούς οδηγίας του Γεωργιάδη στον Πρόεδρο Χατζηχριστοδούλου και

Β) Για τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ διορισμό του Πούλη και της Θεοφιλάτου ως μετακλητών συνεργατών του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας τώρα (και στο Ανάπτυξης παλιότερα )ενώ είναι ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ, αυτή που γίνεται τώρα και την άλλη των 74 διορισμών που ακολουθεί!!

ΕΠΙΣΗΣ ενημερώνω πως:

Θα ζητήσω από τον Δικηγορικό Σύλλογο να διερευνήσει πως χορηγήθηκε άδεια εν μέσω αποχής σε συγκεκριμένο δικηγόρο συνεργάτη παλαιότερα του εκπροσώπου της Κυβέρνησης Μαρινάκη, και τις παράνομες συνθήκες που αυτό έλαβε χώρα γιατί υποδηλώνει ιδιαίτερο ζήλο διεξαγωγής της συγκεκριμένης δίκης.

Μιας δίκης που ο Πρόεδρος της, ενώ μπροστά του γινόντανε παρανομίες από τους φύλακες του Άδωνη Γεωργιάδη σε βάρος του δικηγόρου Γιάννη Απατσίδη, τα ανέχθηκε και δεν διέταξε τα νόμιμα και άφησε τους φύλακες του ΑΔΩΝΗ να προσβάλλουν να σπρώχνουν και να τον λοιδορούν!!

Αν νομίζετε πως με το 41% (που πια δεν το έχετε) θα σκεπάζετε όλες τις βρωμιές του παρελθόντος σας, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here