Περίπου 1.500.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος!!

0
291

Μια λαοθάλασσα από συγκεντρωμένους διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος δίνει ένα βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους οι διαδηλωτές ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατ. πολίτες.

Ο ανταποκριτής του Spiegel σχολίασε μέσω Twitter την προσέλευση του κόσμου λέγοντας ότι υπολογίζονται σε 1,5 εκατ. οι συμμετέχοντες…..δηλαδή το 15% του ελληνικού πληθυσμού.

Ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο ήταν όλες οι κεντρικές λεωφόροι γύρω από τη Βουλή, όπως η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας που ήταν αδιάβατη από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου.

«Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Για…..γέλια η ανακοίνωση της Αστυνομίας που «είδε» μόνο 140.000 κόσμο!

Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ήταν 140.000, εκτίμησε που προκάλεσε θυμηδία, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. 

Κι αυτό διότι οι εικόνες και μόνο από την συγκέντρωση αποτυπώνουν ότι η εντυπωσιακή παρουσία των Ελλήνων πολιτών δεν είναι δυνατόν να περιορίζεται στις 140.000 διαδηλωτές.

Ας κάνουμε μια πολύ απλή και εύκολη πράξη πολλαπλασιασμού. Μόνο τα πούλμαν που ήρθαν ήταν περίπου 2000, κάθε πούλμαν παίρνει τουλάχιστον 50 άτομα άρα σύνολο 100.000….χωρίς τους Αθηναίους ή όσους ήρθαν με αυτοκίνητα, πλοία ή αεροπλάνα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον κόσμο έχει προκαλέσει ήδη μαζικά σχόλια στο Twitter!!

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

{videobox}0nrMZ8q0mVE{/videobox} 

Υ.Γ. ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ο Τζιτζικώστας στο Συλλαλητήριο. Εκνευρισμός στον εξαφανισμένο Μητσοτάκη που δέχεται να ονομαστούν τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here