Ποια είναι η Καλλονή Αρραβωνιαστικιά του που είναι συνεχώς στο πλευρό του Χάρη Δούκα;…της Βίβιαν Μπενέκου.

0
653

Με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου στο πλάι του ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Η αρραβωνιαστικιά του, με καινούργιο hairstyle, καμάρωνε για τον Δήμαρχο στην τελετή που έγινε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, παρουσία κυρίως…ΠΑΣΟΚ! «Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Αθηναίων» ήταν το μήνυμα του Χάρη Δούκα, με τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη να  τον χειροκροτεί.

Αλώστε η θριαμβευτική του νίκη «ξελάσπωσε» όλο το κόμμα που τον στήριξε. Το «παρών» έδωσαν ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο Γιώργος Καμίνης, ο πρώην πια δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ που ηττήθηκε κατά κράτος Κώστας Ζαχαριάδης. Εκεί ήταν και η πρώην υπουργός και φίλη του δημάρχου Λούκα Κατσέλη.

Μάλιστα, ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είχε μια θερμή χειραψία και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Χάρη Δούκα.

Ο Χάρης Δούκας, από τον κατάμεστο χώρο, ζήτησε ενότητα και συνεργασία για να ανταποκριθεί η νέα Δημοτική Αρχή στην εμπιστοσύνη των πολιτών με «κοινωνική ενσυναίσθηση και αποτελεσματικότητα».

Έθεσε τρεις βασικές προϋποθέσεις για να γυρίσει σελίδα η Αθήνα, οι οποίες στηρίζονται στη διαμόρφωση μιας καθαρής περιβαλλοντικά πόλης, σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης με αναθέσεις σε καθένα σύμβουλο μιας ευθύνης, και στην καθιέρωση μιας νέας σχέσης του δήμου με τον πολίτη που θα διέπετε από την αρχή «καμία απόφαση ερήμην του».

Η μελαχρινή αρραβωνιαστικιά του, που έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με ένα μαύρο πανωφόρι, πολύ κλασική επιλογή!

Ο Χάρης Δούκας, πάντως, δήλωσε με νόημα ότι θα αφήσει την Πανεπιστημίου να ησυχάσει πια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here