ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

0
511

-Ας θυμηθούμε όμορφες στιγμές από το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ με την προσμονή των ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΩΝ 2023!

-28/08-02/10: Το πολιτιστικό ταξίδι του Δήμου Κηφισιάς με 29 βραδιές Πολιτισμού!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος σε μήνυμα του μεταξύ άλλων τονίζει:

«Σεπτέμβριος 2023. Πολιτιστικός αλλά και προεκλογικός για όλη την Αυτοδιοίκηση. Ο καθιερωμένος θεσμός των Μενανδρείων, στη συλλογική συνείδηση τόσο των καλλιτεχνών όσο και του κοινού, προσφέρει και φέτος το Πολιτιστικό Αγαθό, με ποσότητα, ποιότητα, ποικιλία και οικονομία.

Ευχαριστώ για την προετοιμασία και την οργάνωση τον Πρόεδρο του Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» κύριο Εμμανουήλ Κουρμαδιά, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Εργαζόμενους σε αυτό. Θέλω, απολογιστικά να τονίσω, ότι η δημοτική περίοδος ολοκληρώνεται με πολιτιστικό πλεονέκτημα για τον Δήμο μας.

Αναδείξαμε την ταυτότητά του, ενσωματώσαμε εκδηλώσεις για τη νέα γενιά και δημιουργήσαμε θεσμούς σε όλους τους τομείς και ρεύματα καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας.

Ευχαριστώ λοιπόν από εδώ και όλες τις Διοικήσεις του Ν.Π.Δ.Δ «Δ. Βικέλας» για την οργάνωση των εκατοντάδων εκδηλώσεων Πολιτισμού. Όπως αγαπάμε Όλοι να λέμε: «Τα Καλύτερα Έρχονται»!»

Ο Αντιδήμαρχος – Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Μανώλης Κουρμαδιάς επισημαίνει:

admin – Πόλη Δύναμη

«Αγαπητοί μου φίλοι, Συνδημότες από Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Ο Δήμαρχος και ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζουν το πολιτιστικό καλοκαιρινό μας ταξίδι μετά από ένα μικρό αναγκαίο για όλους Αυγουστιάτικο διάλειμμα.

Αγαπητοί μου συνταξιδιώτες σε αυτά τα όμορφα καλοκαιρινά απόβραδα, επανερχόμαστε με τον πιο ιστορικό πολιτιστικό θεσμό, τα “ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2023” και σας υποσχόμαστε όμορφες βραδιές και εκδηλώσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες . O πολιτισμός και η τέχνη εκτός από γνώσεις και παιδεία προσφέρουν και διασκέδαση.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, εργαζόμενους και αιρετούς που βοήθησαν μέσα στο καλοκαίρι για να ολοκληρώσουμε έγκαιρα όλες τις διαδικασίες, όπως επίσης το Δ.Σ. του Βικέλα και τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γ. Θωμάκο για την συμπαράστασή τους και την αποδοχή των προτάσεών μας. Ευχόμαστε να απολαύσετε τις εκδηλώσεις μας!».

Σας περιμένουμε στον Δήμο Κηφισιάς, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί, σε αγαπημένους και δροσερούς χώρους του Δήμου μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here