Πριν αρχίσει το κρύο, πάμε για…καλοκαίρι!

0
1075

Την 14η διοργάνωσή της γιόρτασε η Athens Xclusive Designers Week, δηλαδή η Εβδομάδα Mόδας, με πλήθος γυναικόκοσμου και όχι μόνον , φυσικά.

Στη μεγάλη πασαρέλα που και φέτος στήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, είδαμε όλες τις τάσεις που προτείνουν οι Έλληνες σχεδιαστές για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Γωγώ Αυγερινοπούλου του Hello με την Τζένη Μήτση.

Την πρώτη ημέρα εκτός από τον Μάκη Τσέλιο, τους Underground με σχεδιαστή τους τον Απόστολο Μητρόπουλο, την έναρξη με τα μαγιό του έκανε ο Έλληνας Πάνος Παπαδόπουλος, που έχει κατακτήσει τις Σουηδέζες με το brand PANOS EMPORIO αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης. 

Η επίδειξη αυτή αποτελεί την 1η επίσημη παρουσίαση της συλλογής στην Ελλάδα και συνοδεύτηκε με την παρουσίαση της σειράς των τριών νέων αρωμάτων του οίκου!

Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής Makis Tselios, κατέπληξε το κοινό με την καλοκαιρινή συλλογή του Collection Atelier 2014 ,οι εκκεντρικές Deluxe Street Wear δημιουργίες και τα αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες της συλλογής Apostolos Mitropoulos for Underground και το Ancient Greek concept της συλλογής Underground έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η Athens Xclusive Designers Week, που πάντα στηρίζει ουσιαστικά την Ελληνική μόδα, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, του αγαπημένου Μιχάλη Ασλάνη και να αποδώσει τον ελάχιστο φόρο τιμής στη 40χρόνη πορεία του, δημιούργησε ένα ειδικό εκθεσιακό αφιέρωμα, ενώ κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, κάθε ώρα, 10 διαγωνιζόμενοι σχεδίαζαν ένα ρούχο που θεωρούσαν αντιπροσωπευτικό του ύφους και του ταλέντου τους, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της διοργάνωσης.

Η Belvedere Vodka ήταν επίσημος χορηγός. Ο Freddy Kalobratso και η σχολή του FREDDY MAKE UP STAGE, είχε αναλάβει το μακιγιάζ των μανεκέν με προϊόντα Make Up For Ever, αποκλειστικά από τα Sephora.

Το hair styling έγινε με προϊόντα του fashion lover brand Toni & Guy, από τη σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, με επικεφαλής τον Βασίλη Διαμαντόπουλο.

Το παρόν έδωσε και το θαυματουργό Collagen pro active. Τη δεύτερη μέρα εμφανίστηκαν δημιουργίες των Laskari, Athina Korda, Faliakos by Xristos Petridis εμπνευσμένες από την αυτοκρατορική Ρωσία.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:57 limit=10}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here