Προανακριτική: Η γραμματέας του Φρουζή τινάζει στον αέρα τον Ανδρέα Λοβέρδο.

0
367

«Στάχτη» έκανε η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή κατά την κατάθεση της στην Προανακριτική Επιτροπή, τους ισχυρισμούς του Ανδρέα Λοβέρδου περί μιας και μόνο συνάντησης στα…γρήγορα με τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis.

Ο διωκόμενος για κακουργηματική δωροληψία άνω των 200.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση, πρώην υπουργός Υγείας έχει ισχυριστεί πολλάκις πως έχει συναντήσει μια και μόνο φορά τον Κ. Φρουζή και αυτό «φευγαλέα» στο προαύλιο του υπουργείου Υγείας, όπου είχαν μια σύντομη χειραψία.

Ωστόσο, η πρώην γραμματέας του πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis, Μ. Μαραγγελη, κατέθεσε στην Επιτροπή πως η ίδια είχε κλείσει ραντεβού με τον Αν. Λοβέρδο και πως οι συναντήσεις τους ήταν σίγουρα πάνω από μια. Γεγονός που ισχύει και για τον κεντρικό τραπεζίτη, Γ. Στουρνάρα.

Να σημειωθεί πως όταν η Μ. Μαραγγέλη ρωτήθηκε από τον Θ. Πλεύρη για το αν υπέπεσε στην αντίληψή της δωροδοκία του Αν. Λοβέρδου, η ίδια απάντησε «όχι».

Ίδια ήταν η απάντησή της στο αντίστοιχο ερώτημα του εισηγητή της συμπολίτευσης για τους Αδ. Γεωργιάδη, Δ. Αβραμόπουλο και Αν. Λυκουρέντζο.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here