Προσβολή Μητσοτάκη απέναντι στα θύματα των Τεμπών και τις οικογένειές τους στην συνέντευξη του στο ΣKAI και τον Άρη Πορτοσάλτε.

0
363

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ραδιοφωνικό Στούντιο του ΣΚΑΙ, για μία ακόμη φορά εξελίχθηκε σε προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, αλλά και εξόφθαλμης υποτίμησης της νοημοσύνης των πολιτών.

Κατέρρευσε ο Μητσοτάκης ακούγοντας τον Άρη Πορτοσάλτε να ζητά «συγγνώμη» από τον εκδότη της Δημοκρατίας Ιωάννη Φιλιππάκη και τον Αλέξανδρο Τάρκα!

Ο Πρωθυπουργός ρωτήθηκε για την τραγωδία των Τεμπών, τις ευθύνες που υπάρχουν και τη συζήτηση στη Βουλή για Εξεταστική και Προανακριτική Επιτροπή.

Είπε μεταξύ άλλων στην απάντησή του:

«Ό,τι και να κάνουμε κατηγορούμαστε για συγκάλυψη, ναι στην εξεταστική συγκάλυψη, όχι στην εξεταστική συγκάλυψη. Είναι μεγάλο άλμα να πεις ότι επειδή δεν έγινε κάτι καλά στην “717” υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Αν δεν είχε γίνει το δυστύχημα θα γινόταν αυτή η προκαταρκτική; Εμείς είπαμε ναι στην εξεταστική. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για μένα όταν επισκέφτηκα το σημείο. Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα γίνει ποτέ».

Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να ρωτήσει με θράσος «αν δεν είχε γίνει το δυστύχημα θα γινόταν αυτή η προκαταρκτική;» αδιαφορώντας για την ύβρι που διαπράττει!

Εννοούσε ουσιαστικά, ότι όλες οι ελλείψεις, οι παραλείψεις και τα όσα δεν έκανε (και) η Κυβέρνησή του δεν θα έβγαιναν καν στο φως, αν δεν υπήρχαν οι 57 νεκροί και με την προσβολή αυτή, θέλησε να…δικαιολογήσει την απόρριψη της προανακριτικής από τη ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here