ΠΡΟΣΧΟΡΗΣΑΝ στη ΝΔ ακόμη δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ και θα είναι υποψήφιοι Βουλευτές!

0
178

Δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσαν σήμερα την προσχώρησή τους στη ΝΔ. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος μέχρι πρότινος Συντονιστής Πολιτικής Στρατηγικής στη Χαριλάου Τρικούπη και η Ελευθερία Φτακλάκη, Αυτό-διοικητικό στέλεχος.

Αναλυτικά

Με ανακοίνωσή της η ΝΔ καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο και αναφέρει ότι με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Σπυρόπουλος θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία.

Απόστολος Σπυρόπουλος: Υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές ο γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ | Reader

Επίσης στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους»

Σε άλλη ανακοίνωση η ΝΔ καλωσόρισε την Ελευθερία Φτακλάκη τονίζοντας πως αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις νησιωτικές και τις ακριτικές περιοχές.

Στη Ν.Δ. προσχωρεί η Ελευθερία Φτακλάκη - Θα είναι υποψήφια στα Δωδεκάνησα

Μια προσπάθεια που αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αφετηρία. Την καλωσορίζουμε.

Η Ελευθερία Φτακλάκη με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here