Πρωταθλητής στα Επιδόματα ο Μητσοτάκης-Έσπασε κάθε ρεκόρ!

0
278

Το μακρινό 2017, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στην αντιπολίτευση, αναθεμάτιζε τα επιδόματα του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θέλουμε ανθρώπους εξαρτημένους από επιδόματα. Θέλουμε ανθρώπους που θα πάρουν ξανά τη ζωή τους στα χέρια τους».

Πρωταθλητής στα επιδόματα ο Μητσοτάκης - PressReader

Το επανέλαβε προεκλογικά το 2019:

«Θέλω ο πλούτος της Ελλάδος να μεγαλώνει και να έχουν όλοι μερίδιο. Ο κατώτατος μισθός να αυξάνεται με διπλάσιο ρυθμό από το ΑΕΠ. Σήμερα ζούμε τη μιζέρια και η μιζέρια δεν αλλάζει με επιδόματα».

Ως Πρωθυπουργός όμως έκανε τέχνη την καθήλωση των μισθών, παγώνοντας για τρία χρόνια τον κατώτατο και εισάγοντας διά χειρός Χατζηδάκη το ελαστικό οκτάωρο.

Επί Πρωθυπουργίας του η ακρίβεια καλπάζει και καταλήγουμε στο εύρημα της τελευταίας έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΒΕ: για έξι στα δέκα νοικοκυριά ο μισθός δεν φτάνει και τελειώνει έντεκα μέρες προτού τελειώσει ο μήνας.

Τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Αντιμέτωπος με τις ευθύνες της Διακυβέρνησής του και για να εκπέμπει το Παραμύθι της «Υπερανάπτυξης» χωρίς να τον παίρνουν με τις πέτρες οι φτωχό-ποιημένοι πολίτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέπτυξε πιο συστηματική και εκτεταμένη επιδοματική πολιτική από κάθε Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here