Πρωτοφανές Σαμποτάζ στον Κυριάκο από την Wikipedia: Τον παρουσιάζει ως Εγκληματία!

0
885

Όσοι επισκέφτηκαν σήμερα την σελίδα της Wikipedia για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δοκίμασαν μία εξαιρετικά οδυνηρή έκπληξη!

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός μας παρουσιάζεται ως Έλληνας εγκληματίας, Πρόεδρος μίας Φασιστικής και διεφθαρμένης Κυβέρνησης, εμφανίζεται ως εγκληματίας κατά του ελληνικού λαού, Υπεύθυνος για την οικολογική καταστροφή της χώρας, ενώ στη συνέχεια αναφέρονται ακόμα πιο φρικτοί χαρακτηρισμοί.

Είναι ανεπίτρεπτο, η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι φίλοι του να ξοδεύουν τόσα εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις μηχανές αναζήτησης και γενικότερα στο διαδίκτυο, και να έχουν αυτή την αντιμετώπιση από την Παγκόσμια Εγκυκλοπαίδεια. Αίσχος, αίσχος. Ντροπή και αίσχος.

Είναι βέβαιο ότι όταν η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου επιστρέψει από την παραλία, θα επιληφθεί αμέσως του θέματος.

Το πρωτοφανές σαμποτάζ της Wikipedia στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Υ.Γ. Η ομάδα διαδικτυακού πολέμου του Κυριάκου, συνέτριψε την Wikipedia!…του κ. Μάξιμου.

Όπως σας είχα προαναγγείλει, με το που ξημέρωσε εργάσιμη μέρα, η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του Κυριάκου Μητσοτάκη έπιασε δουλειά και συνέτριψε την συκοφαντική, άθλια και προβοκατόρικη επίθεση κατά του πρωθυπουργού, μέσω της σελίδας του στην Wikipedia.

Δυστυχώς, στο Μαξίμου το Σαββατοκύριακο δουλεύουν μόνο τα τζιτζίκια, τα οποία κελαηδούν. Γι’ αυτό και η άθλια αναφορά που παρουσίαζε τον Κυριάκο ως εγκληματία, διεφθαρμένο και προστάτη επικίνδυνων κακούργων, παρέμεινε στην δημόσια σελίδα του, στην παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here