Πρωτοφανής Απειλή Δένδια κατά του Κυριάκου!

0
399

-Δεν έχει προηγούμενο η ενέργεια του Υπουργού Εξωτερικών….

Ο Νίκος Δένδιας με μία Παρέμβαση-Κόλαφο, έμπηξε το μαχαίρι στο πολιτικό κορμί του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια είναι ουσιαστικά προαναγγελία ότι ο Κυριάκος δεν θα απολογηθεί μόνο στην Ελληνική δικαιοσύνη για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά θα λογοδοτήσει στο «μισό πλανήτη», κατηγορούμενος με βαρύτατα κακουργήματα!

«Εγώ δεν μπορώ να αποδεχθώ τη βεβαιότητα ότι υπήρξε κάποιος που παρακολουθούσε τον Υπουργό Εξωτερικών μιας χώρας και παραβίασε την έννομη τάξη στις μισές χώρες του πλανήτη»…δήλωσε μιλώντας στην Όλγα Τρέμη ο Υπουργός Εξωτερικών, προειδοποιώντας ότι  κάτι τέτοιο δεν θα αντιμετωπιζόταν ως κάτι «ελαφρύ» στις περισσότερες από αυτές τις χώρες…

Όποιος έπραξε κάτι τέτοιο, είναι υπόλογος εγκληματικής πράξης σε βαθμό κακουργήματος στον μισό πλανήτη, τόνισε με νόημα ο ΥΠΕΞ.

Πρωτοφανής απειλή Δένδια κατά του Κυριάκου!

Ο Νίκος Δένδιας έστριψε μάλιστα το μαχαίρι, αποκαλύπτοντας ότι πολλοί ομόλογοι του, όπως οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και Μάικ Πομπέο, είχαν θορυβηθεί από τις αποκαλύψεις για το Predator, αλλά «ο ίδιος τους καθησύχασε». «Ναι, έγινα δέκτης ερωτήσεων και καθησύχασα τους συνομιλητές μου»…είπε χαρακτηριστικά.

Η παρέμβαση αυτή του Νίκου Δένδια ήρθε λίγες ημέρες μετά τις βόμβες της Ελληνοαμερικανίδας στελέχους του facebook, Α. Σίφορντ η οποία καταθέτοντας στην Αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή PEGA που διερευνά το σκάνδαλο αλλά και σε παρέμβαση της κατά του Κυβερνητικού εκπροσώπου, ανακοίνωσε ότι διαθέτει ατράνταχτα στοιχεία για το ότι η παρακολούθηση της, έγινε από την ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Περνώντας την σκυτάλη από παλαιότερη δήλωση του Μάκη Βορίδη ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως «εάν αποδειχτούν οι υποκλοπές» ο Πολιτικός Προϊστάμενος αυτών θα αντιμετώπιζε βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις, ο Νίκος Δένδιας διεθνοποίησε τις ευθύνες του Κυριάκου.

Γεγονός που μεταφράζεται ως ξεκάθαρη απειλή κατά του Πρωθυπουργού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here