ΠΥΡΕΤΩΔΗΣ εργασίες καθαρισμού φρεατίων σε πολλές περιοχές του Δήμου Κηφισιάς.

0
430

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων σε πολλές περιοχές του Δήμου Κηφισιάς που αντιμετώπισαν πρόβλημα μετά την χθεσινή έντονη βροχόπτωση πραγματοποιούνται από χθες το απόγευμα (Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018) από συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς.

Πραγματοποιήθηκαν, επίσης από το Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα στην οδό Παπαδιαμάντη στο κέντρο της Κηφισιάς., πρόβλημα που ανέκυψε μετά την χθεσινή έντονη νεροποντή.

Παρεμβάσεις απάντλησης υδάτων πραγματοποιήθηκαν από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς καθώς και απομάκρυνση και αφαίρεση επικινδύνων κλαδιών μετά από πτώσεις δέντρων που σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στις περιοχές της Νέας Κηφισιάς και της Κάτω Κηφισιάς.

Ο Αντιδήμαρχος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλητής και ο Προϊστάμενος Ανδρέας Μπενοβίας, σας ενημερώνουν ότι λόγω των επικείμενων καιρικών φαινομένων που θα υπάρξουν πάλι, θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός στις μετακινήσεις των Δημοτών (προσοχή στις γέφυρες), καθώς και οι ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, παιδιά) να μη μετακινούνται χωρίς σοβαρό λόγο.

Ο Αντιδήμαρχος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλητής και ο Προϊστάμενος Ανδρέας Μπενοβίας.

Οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας: 210 6228335. 

Υ.Γ. Σε περίπτωση που ενημερωθείτε για την εκδήλωση έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή σας ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ πατώντας ΕΔΩ…………

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here