Πως μεθόδευσαν το Πρόστιμο-Προγραφή στο Documento με Εντολή Μαξίμου!

0
415

Η ΑΑΔΕ ολοκλήρωσε το έγκλημα κατά του Documento επιβάλλοντας παράνομα πρόστιμο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ο λόγος πλέον ανήκει στα δικαστήρια.

Με ένα πόρισμα που θα έπρεπε να διδάσκεται στις Σχολές Δικαστών για να μαθαίνουν πότε οφείλουν να παρεμβαίνουν αυτεπάγγελτα η ΑΑΔΕ ολοκλήρωσε την τελευταία εργάσιμη ημέρα του 2023 το σχέδιο εξόντωσης του Documento.

Πως μεθόδευσαν το πρόστιμο-προγραφή στο Documento με εντολή Μαξίμου - Documento

Επιβεβαιώνοντας τη μεθόδευση του Μεγάρου Μαξίμου, πρόθυμοι ελεγκτές της ΑΑΔΕ μάς επέβαλαν τελικά πρόστιμο που φτάνει τις 250.000 ευρώ, με ένα εξωφρενικό τέχνασμα που ενοχοποιεί όχι μόνο το Documento, αλλά το σύνολο των ΜΜΕ που εφαρμόζουν τις ίδιες πάγιες, νόμιμες εμπορικές πρακτικές στο πλαίσιο του ανταγωνισμού της λεγόμενης διαφημιστικής πίτας.

Οι εντολοδόχοι απέδειξαν ταυτόχρονα ότι όχι μόνο εξυπηρετούν τους εντολείς τους αλλά και ότι αποτελούν το μακρύ χέρι στελεχών της ΑΑΔΕ που θέλησαν να εκδικηθούν την εφημερίδα για αποκαλύψεις που έχει κάνει σχετικά με ενδεχόμενες παράνομες πράξεις τους.

Η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό όπου το Documento θα επιβεβαιώσει τη δυσάρεστη για κάποιους συνήθειά του να κερδίζει, ωστόσο ήδη οι διεθνείς οργανώσεις Τύπου και δημοσιογράφοι ξένων ΜΜΕ έχουν ενημερωθεί αναλυτικά και αντιδράσει έντονα για το νέο χτύπημα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ελευθεροτυπία.

Η μεθόδευση και το σχέδιο.

Πρόκειται για ξεκάθαρη, συνειδητή επιχείρηση με πολύ συγκεκριμένο Στρατηγικό Στόχο: Την εξόντωση του ενοχλητικού Documento και τον παραδειγματισμό άλλων ΜΜΕ που θα θελήσουν να σηκώσουν κεφάλι απέναντι στη μονοκρατορία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ας δούμε όμως πώς μεθοδεύτηκε και εφαρμόστηκε το σχέδιο:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here