Π. Τσαπανίδου: «Η άρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον ΕΦΚ στα καύσιμα κάνει έξαλλους μέχρι και υποψήφιους βουλευτές του»!

0
252

Η κ. Τσαπανίδου τονίζει ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα και τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, μηδενίζοντάς τον σε βασικά είδη διατροφής».

«Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στην αισχροκέρδεια. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία» τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ  και προσθέτει ότι «η άρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα έχει κάνει έξαλλους μέχρι και τους υποψήφιους βουλευτές του»...αναφερόμενη στην τοποθέτηση της υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία που τάχθηκε υπέρ της μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ.

Όπως, επισημαίνει η Πόπη Τσαπανίδου, η κυρία Μαρία Ζάγκα εξαπέλυσε σήμερα κεραυνούς κατά του κ. Μητσοτάκη  μιλώντας για «Επίσημο Παρακράτος» που κερδίζει από τους υψηλούς έμμεσους φόρους.

Η Εκπρόσωπος Τύπου το κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι:

«O ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα και τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, μηδενίζοντάς τον σε βασικά είδη διατροφής».

«Στις 21 Μαΐου λένε “Ως εδώ”» στην αισχροκέρδεια. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία»…διαμηνύει η Πόπη Τσαπανίδου.

Υ.Γ. Να απαντήσει ο Μητσοτάκης ποιους καλύπτει και γιατί δεν μειώνει τους φόρους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η άρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα έχει κάνει έξαλλους μέχρι και τους Yποψήφιους Bουλευτές του κόμματός του.

Η κ. Μαρία Ζάγκα, υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ και Πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, εξαπέλυσε σήμερα κεραυνούς κατά του κ. Μητσοτάκη μιλώντας για «Επίσημο Παρακράτος» στα καύσιμα που κερδίζει από τους υψηλούς έμμεσους φόρους. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη να την βγάλει από τα ψηφοδέλτια, αν δεν την πιστεύει.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και οφείλει να απαντήσει.

-Ποιο είναι το «παρακράτος» στα καύσιμα που κερδίζει από την πολιτική του, όπως καταγγέλλει η υποψήφιά του;

-Γιατί το ανέχεται επιμένοντας να μην μειώνει τους έμμεσους φόρους;

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δεσμευτεί. Την πρώτη ημέρα της Προοδευτικής Κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτερα επιτρεπτά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και θα μηδενιστεί σε βασικά είδη ανάγκης.

Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στο παρακράτος. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για Mείωση τιμών και Aνάσα στην κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here