Ραγδαίες Εξελίξεις στην υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου: Εισαγγελική κλήση σε ΓΓ του ΥΠΕΣ και Γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ.

0
483

Ανοίγει ο δρόμος της εισαγγελικής κλήσης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, και του Γραμματέα Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Θεοδωρόπουλου, μετά την αποπομπή τους την Παρασκευή.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, χειρίζεται την έρευνα για την διαρροή προσωπικών δεδομένων με τα emails που απέστειλε σε Έλληνες του εξωτερικού η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η εν λόγω υπόθεση δεν αποκλείεται να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις και να οδηγήσει ακόμη και σε ενεργοποίηση του Νόμου περί ευθύνης Υπουργών, εάν προκύψει εμπλοκή της ΥΠΕΣ, Νίκης Κεραμέως.

Ο Εισαγγελέας ενδέχεται να καλέσει ως υπόπτους τους Σταυριανουδάκη και Θεοδωρόπουλο ενώ έχει ζητήσει συγκεκριμένα έγγραφα από Ευρωβουλευτές και άλλα σχετιζόμενα πρόσωπα. Ακόμη δεν έχει καλέσει μάρτυρες.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα όπως παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και του υπηρεσιακού απορρήτου.

Γράφει η Μαίρη Μπενέα από το ieidiseis.gr

Υ.Γ. Κόλαφος ο Κώστας Βαξεβάνης: Καταλαβαίνετε ποσό μεγάλο είναι το Σκάνδαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here