Ρεπορτάζ-Κόλαφος των New York Times: Στην Ελλάδα, στη γενέτειρα της Δημοκρατίας παρακολουθούν Πολιτικούς και Δημοσιογράφους.

0
217

Για τους λάθος λόγους βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο η χώρα μας, με την Παγκοσμίου Βεληνεκούς Εφημερίδα «New York Times», να κάνει ρεπορτάζ για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, με τον τίτλο:

Πόσο ελεύθερος είναι ο Τύπος στη γενέτειρα της Δημοκρατίας;

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ξεκινά με την περίπτωση του Σταύρου Μαλιχούδη, όταν ο ίδιος «σκολάροντας» στο Facebook, έπεσε πάνω σε ένα ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κεντρική Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) παρακολουθούσε στενά τις δραστηριότητες ανθρώπων των οποίων οι εργασίες σχετίζονται με τους πρόσφυγες, ακόμη και παρακολουθώντας τα τηλέφωνά τους. Ο κ. Μαλιχούδης έμεινε άναυδος.

Καθώς διάβαζε, παρατήρησε ότι κάποιες από τις λεπτομέρειες του φαίνονταν περίεργα γνώριμες. Ένας δημοσιογράφος που ενδιαφέρει τις υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυπτε το δημοσίευμα, έκανε ρεπορτάζ για έναν νεαρό πρόσφυγα από τη Συρία που φυλακίστηκε στην Κω. Ο κ. Μαλιχούδης ερευνούσε ακριβώς μια τέτοια ιστορία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

2ον Ρεπορτάζ-Κόλαφος των New York Times για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Διαβάστε όλο το άρθρο αυτούσιο ΕΔΩ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here