ΣΑΛΟΣ με την δήλωση του Νίκου Παππά πως ΚΑΤΙ μεσολάβησε και παραιτήθηκε ο Τσίπρας!

0
1996

Ως ιστορικό ερώτημα χαρακτηρίζει τον λόγο που οδηγήθηκε σε παραίτηση ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο ίδιος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππάς ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, ανέφερε για την παραίτηση του πρώην προέδρου:

«Δεν γνωρίζω τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην παραίτηση. Ενώ την Κυριακή το βράδυ έκανε δήλωση ότι θα ξανά-θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κομματικού σώματος, την Πέμπτη ανακοίνωσε την παραίτησή του. Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε, είναι ιστορικό ερώτημα. Κάτι μεσολάβησε όμως αλλά δεν ξέρω Τι»…δήλωσε μιλώντας στο Action24.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η μονομαχία Κασσελάκη-Αχτσιόγλου ο Ν. Παππάς, τόνισε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι παρά τις προστριβές που είναι λογικό να υπάρχουν, το κόμμα δεν θα οδηγηθεί σε διάσπαση και θα μείνει ενωμένο.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Διαφωνώ με τις διασπάσεις γιατί δημιουργούν αποστρατείες, απογοητεύσεις και ενδεχομένως να είναι και στα σχέδια των αντιπάλων μας».

Μιλώντας για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, έκανε λόγο για άξιο Πρόεδρο: «Θεωρώ ότι ο Κασσελάκης θα είναι ένας άξιος Πρόεδρος. Θα κινητοποιήσει κόσμο από όλη την Ελλάδα»…είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν βλέπει τον εαυτό του στη θέση του Προέδρου της Κ.Ο. του κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here