ΣΑΛΟΣ με τις Παρεμβάσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τους υποψήφιους Δημάρχους που δεν αρέσουν στην Νέα Δημοκρατία.

0
493

Με πρακτικές απειλών και εκβιασμών σε ψηφοφόρους και υποψηφίους προσπαθεί να επιβάλλει τους εκλεκτούς της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Του Άδωνι Γεωργιάδη δεν του έφτασε που εκβίασε τους Χαλανδριώτες να ψηφίσουν την Χρύσα Αγαπητού αλλιώς θα χάσουν το ΕΣΠΑ, τώρα εξαπολύει απειλές και στον ίδιο τον Δήμαρχο, Σίμο Ρούσσο, μια ανάσα πριν τον β’ γύρο των εκλογών.

Ο Υπουργός Εργασίας βρέθηκε την Πέμπτη σε προεκλογική συγκέντρωση στο Χαλάνδρι, όπου δήλωσε «εάν δεν τα καταφέρουμε (σ.σ. να κερδίσουμε στον δεύτερο γύρο), θα κάνουμε τη ζωή του κ. Ρούσσου δύσκολη από εδώ και μπρος, για να μην μπορεί να ταλαιπωρήσει του πολίτες Χαλανδρίου»!…

Σημειώνεται ότι στον πρώτο γύρο, ο Σίμος Ρούσσος συγκέντρωσε 42,84%, η Χρύσα Αγαπητού 25,52% και ο Χάρης Ρώμας 14,91%. Μετά την ήττα του, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, τάχθηκε υπέρ της εκλεκτής της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίμος Ρούσσος απάντησε με στοιχεία στις απειλές του Άδωνι ότι αν εκλεγεί ξανά ο νυν δήμαρχος, το Χαλάνδρι «θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης».

Ο Σ. Ρούσσος ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Χαλανδρίου έχει «αξιοποιήσει κάθε πόρο από ΕΕ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ΕΣΠΑ».

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη σε σχετικό δημοσίευμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here