ΣΑΛΟΣ με το Βίντεο από το παρελθόν του Θεόδωρου Πάγκαλου και την αθυρόστομη απάντηση που έδωσε σε Δημοσιογράφο στην είσοδο της Βουλής.

0
236

Πλήθος από ατάκες που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων είχε ξεστομίσει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών.

Η απαράδεκτη επίθεση του σε δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για την επιστολή του Σημίτη, έξω από τη Βουλή, έχει μείνει στην ιστορία.

Ακολουθεί η στιχομυθία:

Δημοσιογράφος: «Καλημέρα σας»!

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Καλημέρα σας»

Δημοσιογράφος: «Σας προβληματίζει η επιστολή Σημίτη;»

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Δεν γαμ@@@@ και εσύ πρωί, πρωί»

Υ.Γ. Θεόδωρος Πάγκαλος: Η πολιτική του διαδρομή-Η περίοδος στο Παρίσι, ο Αντιδικτατορικός αγώνας, η Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ.

Μια από τις πιο πολυσχιδείς προσωπικότητες της μεταπολιτευτικής πολιτικής ιστορίας της χώρας, ο Θόδωρος Πάγκαλος, πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Η διαδρομή του, από τη νεολαία Λαμπράκη και το ΚΚΕ, έως το ΠΑΣΟΚ ήταν θυελλώδης, ενώ ανέλαβε κορυφαία κυβερνητικά πόστα.

Ως Υπουργός Εξωτερικών, διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση Οτσαλάν και την κρίση των Ιμίων το 1996, ενώ φράσεις του όπως το «μαζί τα φάγαμε», για να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν την Ελλάδα στα μνημόνια, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια και ερμηνείες.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here