ΣΑΛΟΣ με το χαμηλωμένο βλέμμα της Ούρσουλα όταν είδε τον ακαταμάχητο Κυριάκο στην παραλία!…του κ. Μάξιμου.

0
498

Κίρκη η Μάγισσα της αρχαιότητας.

-Ισχυρό χαρτί του Έθνους παραμένει ο Πρωθυπουργός….

Το σοκολατένιο κορμί του Κυριάκου έκανε την Ούρσουλα να ...

-Απλά, ακαταμάχητος….

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο Κυριάκος που για άλλη μία φορά έδειξε πως μαγεύει τους ξένους Ηγέτες σαν την Μάγισσα Κίρκη!

Δεν είναι μόνο το ένοχο βλέμμα της Ούρσουλας όταν αντικρίζει το δασύτριχο, μαυρισμένο στήθος του Έλληνα πρωθυπουργού. Το θέαμα την έκανε να τα χάσει κυριολεκτικά, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντα της.

Τρανταχτό παράδειγμα το γεγονός ότι την ώρα που η Πρόεδρος της Κομισιόν απολάμβανε τα κάλλη του Πρωθυπουργού, το Αζερμπαϊτζάν άνοιγε πυρ κατά των Ευρωπαίων παρατηρητών στην Αρμενία, αλλά η ΕΕ όχι μόνο δεν το αντελήφθη, αλλά έβγαλε και διάψευση!

Κάποιοι μπορεί να σπεύσουν να πουν ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν οφείλεται στην γοητεία του Κυριάκου, αλλά στα δισεκατομμύρια δολάρια μίζες που έχει μοιράσει ο Αλίεφ σε Δυτικούς Αξιωματούχους.

Μα και ο Κυριάκος έχει δώσει 32 εκατομμύρια στην οικογένεια της Ούρσουλας από τον Δημόσιο κορβανά. Αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την ακαταμάχητη γοητεία του. Άλλωστε, εάν ήταν θέμα «πλειστηριασμού», σίγουρα η Ούρσουλα θα απολάμβανε το δασύτριχο στήθος του Αλίεφ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here