ΣΑΛΟΣ με όσα είπε ο Στέφανος Τζουμάκας μέσα στη νύχτα στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ για τις Φωτιές.

0
629

Χείμαρρος ο Στέφανος Τζουμάκας στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ για τις φωτιές. Απίστευτες καταγγελίες από τον υποψήφιο Αρχηγό του Σύριζα.

-Βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο για τις φωτιές,

-Αλήθειες που κανείς πολιτικός δεν τολμά να θίξει και δεν τολμά δημόσια να τοποθετηθεί.

Υ.Γ. Τ. Γκουριώτης: «Γιατί καίγεται η Ελλάδα κάθε καλοκαίρι-Από το 2007 μηδενική προσπάθεια αντιμετώπισης των πυρκαγιών»

Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας: «Η φωτιά έρχεται με μεγάλη ταχύτητα – Ο κόσμος κατευθύνεται προς την Ελευσίνα» – Pronews.gr

Την αλήθεια για την-μη-αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Ελλάδα από το 2007, όταν και σημειώθηκαν οι φονικές πυρκαγιές της Πελοποννήσου, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους 84 άνθρωποι και κάηκαν 1.500 σπίτια, αποκάλυψε ο εκδότης και διευθυντής του «pronews.gr» Τάσος Γκουριώτης, στην εκπομπή Western του Π. Παναγιωτόπουλου, και η οποία είναι ότι από το 2007 μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει τίποτε στον τομέα της πυρόσβεσης!

Η αλήθεια για την-μη-αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Ελλάδα όπως αποκάλυψε ο Τ. Γκουριώτης:

Σημειώνεται ότι μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007 η χώρα έζησε τις ακόμα φονικότερες πυρκαγιές του 2018 που στοίχισαν τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Έτσι λοιπόν, μέχρι σήμερα δεν έχει προστεθεί στον εναέριο στόλο της χώρας ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος (τα Αir Traktor απλά αντικατέστησαν τα PZL). Καμία ανανέωση του στόλου δηλαδή!…

Αυτό που συμβαίνει στην πράξη είναι να ενοικιάζονται πυροσβεστικά αεροσκάφη και ελικόπτερα και όταν λέμε για αεροσκάφη εννοούμε τα παντελώς ακατάλληλα Αir Traktor, τα οποία είναι σαν τα πολωνικά PZL, που είχαν αγοραστεί στη δεκαετία του ΄80.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here