Ηχηρό Μήνυμα στους Νέους του Αλέξη Τσίπρα στην Εκπομπή της YouTuber Zoe Pre!

0
387

Την Zoe Pre που πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα για το κανάλι της στο YouTube, ένα μεγάλο μέρος του κοινού που δεν την ήξερε ήδη από το διαδίκτυο, την γνώρισε μέσα από την πετυχημένη της εμφάνιση στην εκπομπή Cash or Trash πριν ακριβώς δυο μήνες, στο επεισόδιο της 25ης Φεβρουαρίου 2023.

Εκεί η Zoe Pre είχε κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση σαν πωλήτρια ενός σετ vintage καθισμάτων και εντυπωσίασε τους πάντες με την προσωπικότητα της και την φινέτσα της.

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Zoe Pre:

Υ.Γ. Τρόμος επικρατεί στο Μαξίμου μετά την «Lifestyle» αντεπίθεση Τσίπρα.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Άκης Σκέρτσος στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξή του στη YouTuber Zoe Pre, μέσω της οποίας έστειλε ηχηρό μήνυμα στους νέους να σπεύσουν στις κάλπες.

Ο Σκερτσος αποκαλύπτει τον τρόμο στον οποιο ζει το Μαξίμου μετά την “ Lifestyle” αντεπίθεση Τσιπρα | Ellada FM | Το Ελεύθερο Ραδιόφωνο)

Ο Σκέρτσος κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αντέγραψε τον Μητσοτάκη, επειδή έδωσε συνέντευξη στο YouTube, λες και ο ιστότοπος ανήκει στο…Μαξίμου!

«Ο κ. Τσίπρας ανέβασε πάλι-αυτή τη φορά στο YouTube-το έργο «ο ΣΥΡΙΖΑ και το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας». Μόνο που δεν εξήγησε γιατί πολιτικές που δεν είχαν σχέση με τις δεσμεύσεις των μνημονίων, όπως τα ζητήματα έμφυλης βίας, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, το στεγαστικό, η διαφθορά στην αστυνομία ή ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας δεν τις εφάρμοσε»…αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here