Σκάνδαλο με Μίζες 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε πρώην Τούρκο Αντιπρόεδρο-Μπλέκουν και τον Τατάρ του ψευδοκράτους!

0
374

Ο Cevheri Güven, Τούρκος δημοσιογράφος που ζει στο εξωτερικό, αποκάλυψε ότι ο Fuat Oktay πρώην Αντιπρόεδρος της Τουρκίας έλαβε δωροδοκία 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Έρσιν Τατάρ, η «Μαριονέτα» του Ερντογάν, φύλαρχος στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, εμπλέκεται επίσης στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος διαθέτει δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε και σχετικό ηχητικό που τεκμηριώνει τις καταγγελίες του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε άλλος εμπλεκόμενος στο οικονομικό σκάνδαλο, οι Özge Falyalı, Fuat Oktay, Ersin Tatar και Alihan Pehlivan συμμετείχαν σε αυτό το σχέδιο δωροδοκίας. Μέρος του σκανδάλου εκτυλίχθηκε στα κατεχόμενα και φυσικά σχετίζεται με τζόγο, πορνεία και άλλες δραστηριότητες, πιθανότατα και ναρκωτικά.

Τα αρχεία Τουρκοκυπρίων αξιωματούχων που εμπλέκονται σε σκάνδαλα με τυχερά παιχνίδια και πορνεία στην κατεχόμενη Κύπρο βρίσκονται επίσης στα χέρια του Ισραήλ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Μιλάμε για ένα κράτος μαφία και ένα ψευδοκράτος βουτηγμένο στην διαφθορά, το έγκλημα και το μαύρο χρήμα.

Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να ελεγχθούν όσοι Δυτικοί αξιωματούχοι και πρώην αξιωματούχοι, επιθυμούν την αναγνώριση του. Μεταξύ των οποίων, αρκετοί Βρετανοί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here