Σκάνδαλο Novartis: Έως και μισό εκατομμύριο ετησίως σε Δημοσιογράφους, Πολιτικούς και Δικαστές!

0
360

Ύποπτος ο ρόλος πασίγνωστης εταιρείας «δημοσίων σχέσεων» που φέρεται να αμείφθηκε με ποσό-μαμούθ από την μητρική εταιρεία προκειμένου να «διαχειριστεί την κρίση»!

Ίλιγγο προκαλούν οι αποκαλύψεις από την απόρρητη αναφορά της εταιρείας στην οποία αποκαλύπτει με τίτλο “Απόρρητη Έκθεση” η εφημερίδα «Μπαμ».

Η μητρική Novartis απαίτησε από την ελληνική – με το που ξέσπασε το σκάνδαλο – λεπτομερή αναφορά με ονόματα πολιτικών, δικαστών, επιχειρηματιών κλπ που έπρεπε να προσεγγίσει προκειμένου να γίνει «διαχείριση του σκανδάλου».

Επιπλέον σύμφωνα με την εφημερίδα, η εταιρεία μοίραζε ιλιγγιώδη ποσά σε δημοσιογράφους, παρότι τα φάρμακα απαγορεύεται να διαφημίζονται. Έστηναν ακόμα και μαϊμού ιστοσελίδες προκειμένου να δικαιολογήσουν την διακίνηση των ποσών και πλασματική διαφήμιση.

Αυτή η αποκάλυψη εξηγεί πολλά από αυτά που ζούμε σήμερα. Εξηγήσεις όμως θα πρέπει να απαιτήσουν και οι Αρμόδιες Αρχές ειδικά για το θέμα των δικαστών.

-Ποιοί και πως προσεγγίστηκαν.

-Ποιά είναι η εταιρεία δημοσίων σχέσεων, που και πως πληρώθηκε. Έχει σχέση με πολιτικά πρόσωπα;

-Οι δημοσιογράφοι από το ταμείο της Novartis τι είδους αρθρογραφία έχουν αναφορικά με το σκάνδαλο;

Μήπως είναι οι Θιασώτες της δήθεν σκευωρίας;

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here