ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΜΕ: Όταν η «Δημοκρατία» πρώτη εφημερίδα σε πραγματική κυκλοφορία στην Ελλάδα παίρνει 18 χιλιάρικα από τα 20 εκ, που πηγαίνουν τα υπόλοιπα;

0
373

Σε μία ακόμα απόδειξη του πατριωτισμού της, η κορυφαία εφημερίδα της Ελλάδας αποκαλύπτει πόσα λεφτά παίρνει από το σκανδαλώδες ποσό των 20 εκατομμυρίων € που μοιράζει η Κυβέρνηση στα ΜΜΕ.

Όταν λοιπόν η πρώτη σε πραγματική κυκλοφορία εφημερίδα της Ελλάδος παίρνει 18 χιλιάρικα, τα υπόλοιπα 20 εκατομμύρια που ακριβώς θα πάνε;

Γιατί καμιά άλλη Εφημερίδα, Κανάλι ή Μέσο δεν είχε την ευπρέπεια να ανακοινώσει πόσα λεφτά πήρε, – εκτός φυσικά του «Documento» που ανακοίνωσε ότι δεν πήρε ούτε ένα ευρώ!..

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ…

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here