Σκληρό Πρωτοσέλιδο Χαστούκι της Καθημερινής στον Μητσοτάκη!

0
149

Τον παρουσιάζει ως χειρότερο κι από τον Ερντογάν!

Συνεχίζονται τα σφοδρά χτυπήματα της Καθημερινής τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την μετωπική επίθεση της εφημερίδας στην Κυβέρνηση, την οποία κατηγορείται για «νομοσχέδιο-έκτρωμα που θα έπρεπε άμεσα να αποσυρθεί».

Έγραφε συγκεκριμένα η Καθημερινή στις 14/3 με τίτλο «Ένα βιαστικό Νομοθέτημα»:

«Το ούτως αποκαλούμενο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο αποτελεί ένα παράδειγμα πολύ κακής νομοθεσίας. Χωρίς καμιά σοβαρή προεργασία ή μελέτη, προωθούνται αλλαγές που αφορούν την καρδιά της προστασίας του περιβάλλοντος στον τόπο μας.

Η βιασύνη με την οποία προωθήθηκε δημιουργεί εύλογες απορίες, όπως και το γεγονός ότι πολλές διατάξεις του δίνουν την εντύπωση-ακόμα και στον πλέον καλοπροαίρετο παρατηρητή-ικανοποίησης σειράς ρουσφετιών και φωτογραφικών ρυθμίσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών πριν κερδίσει τις εκλογές, ως ένας πολιτικός που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και δίνει μεγάλη σημασία στο περιβάλλον. Η οριστική αποστέρηση του νομοσχεδίου-εκτρώματος είναι επιβεβλημένη σε μία στιγμή που οι πολίτες θέλουν τον πρωθυπουργό να νομοθετεί και να κυβερνά χωρίς συμβιβασμούς με το χθες, πιστός σε όσα πρέσβευε ο βουλευτής».

Η σημερινή επίθεση λοιπόν, στρέφεται ευθέως κατά του Πρωθυπουργού όποιος δεν έχει πράξει ακόμα το αυτονόητο: Να ενημερώσει για την ημερομηνία των εκλογών, πράγμα που έχει κάνει ακόμα και ο δικτάτορας Ερντογάν, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της.

Γράφει συγκεκριμένα στον κύριο άρθρο με τίτλο «Να καθαρίσει ο ορίζοντας»:

«Η Ημερομηνία των εκλογών θα έπρεπε να έχει ήδη ανακοινωθεί. Η χώρα βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε προεκλογική περίοδο με ότι αυτό σημαίνει για τους ρυθμούς των υπουργών και του κράτους.

Η πολιτική αβεβαιότητα και το επακόλουθο ρίσκο απασχολούν επενδυτές και αγορές. Γνωρίζουμε πλέον πότε θα διεξαχθούν οι Τουρκικές εκλογές, καθώς και τα συνταγματικά περιθώρια για την διενέργεια των εκλογών εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός για την ημερομηνία διεξαγωγής τους».

Με απλά λόγια, η ιστορική εφημερίδα της κεντροδεξιάς, κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι Εκμεταλλεύεται ακόμα και την κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, για να εξυπηρετήσει τα Προσωπικά του συμφέροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here