SUPER ALERT: Σοβαρότατες Καταγγελίες Βελόπουλου για Αλαφούζο, Μητσοτάκη και πληρωμένους Δολοφόνους.

0
589

Βόμβες έριξε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, αναφορικά με την υπόθεση του Κορυδαλλού και την φερόμενη εμπλοκή του Ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Βελόπουλος επιτέθηκε και κατά του τέως Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την υπόθεση με τον θάνατο γιού τέως υψηλόβαθμου αστυνομικού που υπηρετούσε στην προσωπική του ασφάλεια.

Έκανε λόγο ευθέως για διαπλοκή πολιτικών, επιχειρηματιών, και μαφίας, Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα και ολόκληρα πολιτικά κόμματα δια πλέκονται με εμπόρους ναρκωτικών.

«Η Ελλάδα έχει γίνει Σιναλόα, αλλά κανάλια, ιστοσελίδες και Πολιτικά κόμματα δεν τολμούν να αρθρώσουν ούτε μία λέξη»!

Υ.Γ. Νέο χτύπημα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Γιάννη Αλαφούζο.

Σε ανάρτηση του πριν λίγα λεπτά ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφέρει:

-Συναντηθήκατε με τον δολοφονημένο Βασίλη Ρουμπέτη κ. Αλαφούζο;

-Σε ποια σουίτα και για ποιον λόγο;

Ενώ στο άρθρο του Zougla.gr αναφέρει:

Ώστε ο κ. Αλαφούζος ψάχνει να βρει ποιος έδωσε το θωρακισμένο αυτοκίνητό του στον δολοφονημένο Βασίλη Ρουμπέτη, οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού!

Να του θέσουμε λοιπόν εμείς το ερωτήματα:

-Συναντήθηκε με τον Ρουμπέτη στην σουίτα του Κομπότη στη Λειβαδιά στον αγώνα μπαράζ Λεβαδειακός-Βέροια;
-Για ποιον λόγο συναντήθηκαν;
-Πώς βρέθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο στα χέρια  του θύματος;
-Μπήκε στο γκαράζ του Αλαφούζου, το πήρε κι έφυγε;
-Πώς είναι δυνατόν 15 ολόκληρες ημέρες ο εφοπλιστής να μην αναρωτήθηκε που πήγε το αυτοκίνητό του;
-Και η Σούπερ Λίγκα;
-Πώς γίνεται να παραχωρεί διαπίστευση για να μπαίνει στο γήπεδο, ένας άνθρωπος που καταδικάστηκε για συμμετοχή στη δολοφονία φιλάθλου του Παναθηναϊκού (σ.σ του Μιχάλη Φιλόπουλου), ενώ έπρεπε να του έχει απαγορευτεί δια βίου η είσοδος;

Ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους μέσα στις επόμενες ώρες!…

Υ.Γ.1. Σάλος στο Instagram της Θύρας 13 με τον Γιάννη Αλαφούζο: «Τάιζες τον δολοφόνο του αδελφού μας!»…του λένε οι οργανωμένοι οπαδοί.

Ανακοίνωση-κόλαφος της Θύρας 13 για τον Αλαφούζο: «Τάιζες τον δολοφόνο του αδελφού μας!» (+pics) – Sportstonoto

Μέσω Instagram οι οργανωμένοι Οπαδοί του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα η Θύρα 13, «στήνουν στον τοίχο» τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση.

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η θωρακισμένη Mercedes μέσα στην οποία εκτελέστηκε ο Βασίλης Ρουμπέτης στον Κορυδαλλό ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο τα πνεύματα οξύνθηκαν, καθώς το θύμα εκτός από οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ήταν και καταδικασμένος συνεργός στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάρτιο του 2007.

vasilis roumpetis

Η Θύρα 13 κάνει λόγο για «ξεφτίλα» η οποία «ξεπερνάει την φαντασία όλων» και χρησιμοποιεί σκληρά λόγια για τον Γιάννη Αλαφούζο:

«Τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν. Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον Σύλλογο του Παναθηναϊκού μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here