Προεκλογικό Επικοινωνιακό Σόου: Στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

0
378

Στην Κηφισιά βρέθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε την Ανθοκομική Έκθεση μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην έκθεση και στη συνέχεια μίλησε σε πολίτες στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα.

«Σήμερα Πρωτομαγιά, μέρα των εργαζομένων είναι η ώρα να σκεφτούμε ποιο είναι το κόμμα που αγωνίστηκε για τα συμφέροντα των εργαζομένων»…ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είναι αυτή που αύξησε τον βασικό μισθό στα 780 ευρώ, εισήγαγε την ψηφιακή κάρτα εργασίας, αύξησε τις άδειες μητρότητας και πατρότητας και ενίσχυσε τους ελέγχους σε αγορά εργασίας.

«Τελικά, η ΝΔ  είναι με την πρωτομαγιά και ο Αλέξης Τσίπρας με την πρωταπριλιά. Διότι από ψέματα άλλο τίποτα, έχει μείνει ένα μήνα πίσω»…πρόσθεσε.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Από το μετερίζι της Κηφισιάς ο Μητσοτάκης δίνει αγώνα για τα συμφέροντα των εργαζομένων!

Από τα Εργατικά…Χαρακώματα της Κηφισιάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης (σ.σ. να σημειώσουμε ότι δεν έφυγε τριήμερο!) συνέχισε τον προεκλογικό του αγώνα, επιλέγοντας να μην βρεθεί στην καρδιά των κινητοποιήσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Αντίθετα, επέλεξε την Ανθοκομική Έκθεση για ένα ακόμη Επικοινωνιακό Σόου και επίδειξη λαϊκισμού.

Προσπάθησε να «εκμεταλλευτεί» την Ανθοκομική στην Κηφισιά και το μπούγιο κάνοντας συγκέντρωση που να έχει κόσμο. Ούτε 500 άτομα δεν κατάφερε να μαζέψει!…

«Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο κ. Τσίπρας με την Πρωταπριλιά. Από ψέματα άλλο τίποτα. Έμεινε ένα μήνα πίσω»…είπε μεταξύ άλλων και…ξανά-υποσχέθηκε την απόκτηση Επενδυτικής Βαθμίδας…

Γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο στο Twitter.

Μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here