Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για το Αύριο.

0
564

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εν όψει των εκλογής της 25ης Ιουνίου εκτυλίσσεται σε δυο επεισόδια.

Στο πρώτο μέρος βλέπουμε στο φακό ακούμε την σκέψη πολιτών για την καθημερινότητα, την υγεία, την ασφάλιση. Απαντούν με τον δικό τους τρόπο στο ερώτημα που τίθεται πριν επιλέξουν τι θα πράξουν στην κάλπη: Τι επιθυμούν από την ζωή τους, πώς θα ζήσουν καλύτερα.

Σε καθέναν και καθεμιά από τους ανθρώπους που εμφανίζονται αντιστοιχεί ένα τελάρο ζωγραφικής, στο οποίο με μπογιά, σπρέι ή μαρκαδόρους γράφουν μια λέξη ή μια φράση για το πώς θεωρούν πως θα επιλυθεί το πρόβλημά τους, η ανησυχία τους.

Εκεί διαβάζουμε μεταξύ άλλων έννοιες όπως «ανθρωπιά» και «δημοκρατία», αλλά και «13η σύνταξη» ή «επίδομα ενοικίου». Απομένει ένας καμβάς άδειος.

«Οι σκέψεις και οι αγωνίες σου για την καθημερινότητα, την υγεία, την ασφάλιση, είναι η δική μας πυξίδα. Είναι ο οδηγός μας για μια κοινωνία δίκαιη με ευημερία για όλους.

Γι’ αυτό κι έχουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο, που απαντά στο κρίσιμο ερώτημα: Πώς θα ζήσουμε καλύτερα όλοι και όλες. Πώς θα χτίσουμε μια κοινωνία προοπτικής, που δεν αφήνει κανέναν και καμία πίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here