ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΛΩΝ.

0
339

Καλωσορίζουμε στη «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», τον Ιατρό Θεοδόση Βογιατζόγλου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε για τη νέα συνεργασία:

«Ο Γνωστός Ιατρός της Κηφισιάς, Θεοδόσης Βογιατζόγλου,  βρίσκεται πλέον  στη “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ” και τον Υποδεχόμαστε με Μεγάλη Χαρά. Ο Αγαπητός σε Όλους  Παθολόγος, ξεχώρισε από τα  πρώτα  βήματα του, για την Καλοσύνη, Αμεσότητα, Πραότητα και Δοτικότητα του.

Είναι  παντρεμένος με  τη  γνωστή  Κηφισιώτισσα  Καλλιτέχνιδα Υψίφωνο Κρίστυ Καθαρίου και  έχουν δυο παιδιά Φοιτητές.

Η Αγάπη του Θεοδόση στον Συνάνθρωπο και το Υψηλό Επιστημονικό επίπεδό του,  θα  αποτελέσουν Πολύτιμη Βοήθεια στον Κοινωνικό Δήμο και  στα  Πολυιατρεία μας».

Ο  κ. Βογιατζόγλου δήλωσε:

«Εκτιμώ βαθύτατα τον Γιώργο Θωμάκο, ως Άνθρωπο  και Δήμαρχο  για τον ακέραιο χαρακτήρα του, την τιμιότητα και την ειλικρίνεια του. Το έργο του αλλά και το όραμα του για Σύγχρονο Ανθρώπινο Δήμο με ωθούν να συνταχθώ μαζί του.

Επιθυμώ να εργαστώ στο πλευρό του παρέχοντας τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μου σε τομείς που δραστηριοποιούμαι εθελοντικά από το 2015 τα Δημοτικά Πολύ-ιατρεία αλλά και τις Κοινωνικές δομές του Δήμου».

Ο Ιατρός Θεοδόσης Βογιατζόγλου είναι παντρεμένος με τη γνωστή  Κηφισιώτισσα  καλλιτέχνιδα υψίφωνο Κρίστυ Καθαρίου κι  έχουν δυο παιδιά φοιτητές.

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι ειδικευμένος στην Αρτηριακή υπέρταση και το Σάκχαρο.

Εργάζεται επί σειρά ετών ως Ιατρός  ΕΟΠΥΥ και οικογενειακός γιατρός διατηρώντας στην Νέα Ερυθραία  το ιατρείο του.

Διαθέτει πλούσιο έργο δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά ιατρικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2015  προσφέρει εθελοντικά τις Ιατρικές του  υπηρεσίες στον Δήμο μας στη βοήθεια κατ οίκον σε ηλικιωμένους, αλλά και σε άλλες κοινωνικές μονάδες αφιλοκερδώς παρακολουθώντας ασθενείς και παιδιά στο ιατρείο του.

Επί σειρά ετών προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές του υπηρεσίες στη Χριστιανική στέγη κοριτσιού «Αγία Άννα» ενώ συμμετάσχει ενεργά σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here