ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ: Στην γραμμή Κων. Μητσοτάκη και ο Ε. Τακαλώτος!!

0
454

Ο Ε. Τσακαλώτος φαίνεται ότι θυμήθηκε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη όταν δήλωνε στο 13ο Ελληνικό Roadshow, στο Λονδίνο…..περί «φυσικής λύσης στο συνταξιοδοτικό».

Απίθανα είναι κάποια ΜΜΕ…… που έχουν τόση αδύνατη μνήμη!!

Άντε τώρα να σχολιάσεις τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που μας έλεγε στις 24/04/13 ότι:

«Το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι η τρίτη ηλικία. Το προσδόκιμο ζωής έχει ανέβει δραματικά. Οι γέροι δυστυχώς (;) δεν πεθαίνουν νωρίς και από κει και πέρα επιβαρύνουμε την κοινωνία δυσανάλογα», επιχειρηματολογώντας για την ανάγκη να αυξηθούν τα όρια ηλικίας στο συνταξιοδοτικό.

Το ίδιο είχε πει στο παρελθόν και ο Α. Λοβέρδος:

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας. Ζούνε πολλά χρόνια μετά την συνταξιοδότηση τους»!! Γι' αυτό λοιπόν κάνουν ότι μπορούν να μας πεθάνουν με την εξοντωτική για τα λαϊκά στρώματα πολιτική που εφαρμόζουν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» – 19 Ιούλη 2012 – το οποίο επικαλείται διεθνείς μελέτες, όποια χώρα «έσωσε» το ΔΝΤ το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε κατά 6-7 χρόνια. 

Αν αυτό το συνδυάσει κανείς με τις χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών που φέρνει η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων, βλέπουμε ότι οι «φόβοι» Κ. Μητσοτάκη και λοιπόν της ίδιας συνομοταξίας είναι αβάσιμοι. Όχι μόνο γινόμαστε νωρίς μεζές για τα σκουλήκια, αλλά και όσο υπάρχουμε έχουν μετατρέψει την ζωή μας σε μια άθλια επιβίωση.

Κων. Μητσοτάκης: Το πρόβλημα είναι ότι οι γέροι δεν πεθαίνουν……

{videobox}85SXPAYHMOM{/videobox} 

Βιάζονται να μας πεθάνουν…….

{videobox}E1SA-NZnQII{/videobox} 

Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Σοφία Ζαχαράκη θα έπρεπε να πει στην συνέντευξη της στην «Βραδυνή της Κυριακής» στις 15-16/09/18 ότι «Οι κ.κ. Κων. Μητσοτάκης και Α. Λοβέρδος θα έπρεπε να είχαν ζητήσει συγνώμη από τους 70άρηδες»!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here