Τα 4 ψέματα του Γιάννη Βρούτση που ίσως σας στείλουν στην ανεργία.

0
470

Είναι πράγματι εντυπωσιακό, το γεγονός ότι, ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτσης, έχει τη δυνατότητα, να εμπαίζει ολόκληρο τον ελληνικό λαό και εκατομμύρια εργαζόμενους, σε ζωντανή  μάλιστα, σύνδεση.

Είναι επίσης εντυπωσιακό, το γεγονός ότι, ψεύδεται σκόπιμα, στην κρισιμότερη στιγμή για τον τόπο, κατά την οποία βρίσκεται στο τιμόνι του ρυθμιστή όλης της αγοράς εργασίας,  και αγνοεί(;) τι ισχύει σε  σχέση τις ρυθμίσεις που νομοθετεί και έχουν έκτακτο και επείγοντα  χαρακτήρα.

Γιατί από τις αποφάσεις του αυτές επηρεάζονται εκατομμύρια  ζωές εργαζομένων και συνεπώς,  δεν έχει το δικαίωμα  να κοροϊδεύει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό της παραπληροφόρησης, ότι παρουσία εργατολόγων και λοιπών…ειδικών, δεν βρέθηκε ένας(!) να τον διακόψει και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Σε πρωινή τηλεοπτική  εκπομπή του Σαββάτου, (εκπομπή Καλημέρα με τον δημοσιογράφο κ. Αυτιά), ο αρμόδιος Υπουργός, δήλωνε με στόμφο, ότι η εισαγωγή του νέου συστήματος εκ περιτροπής εργασίας (άρθρο 9 της Π.Ν.Π. 68Α΄/20.3.2020), σκοπό έχει τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και για αυτό δίνει τη δυνατότητα στον εργοδότη, να απασχολεί τους εργαζόμενους  κατά 2 εβδομάδες μόνο το μήνα, περικόπτοντας ταυτόχρονα τις μισές αποδοχές τους.

Γιάννης Βρούτσης στον ΣΚΑΪ

Gepostet von Flash.gr am Sonntag, 29. März 2020

Μάλιστα χαρακτηριστικά δήλωσε, ότι η απαγόρευση απολύσεων που θα ισχύει με το νέο σύστημα…«είναι κάτι καινούργιο, δεν υπήρχε πριν»!

Θέλοντας να…κατατροπώσει μάλιστα όσους ασκούμε κριτική, για τις ενέργειες αυτές, ανέφερε, ότι: «ο νόμος προϋπήρχε  από το 1990 και ότι ο εργοδότης είχε το δικαίωμα αυτό και πριν  την ΠΝΠ».

Ας τα δούμε όμως προσεκτικά τα απανωτά  ψέματα του Υπουργού:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here