Τα F-35 ΔΕΝ ελέγχονται Εθνικά!

0
452

Στην αποκάλυψη ότι τα F-35 δεν ελέγχονται Εθνικά και σε περίπτωση κρίσης με την Τουρκία, μπορεί να «κλειδωθούν» από τους Αμερικανούς, προχωρά ο Στ. Καραβίδας απόστρατος Αξιωματικός της ΠΑ, από τους ικανότερους πιλότους μας, εκπαιδευτής ιπτάμενων της πολεμικής αεροπορίας στα Εμιράτα.

Υ.Γ. Ο Ερντογάν συνεχίζει να ξύνεται στη βέργα του βοσκού: Μετά την έγκριση της πώλησης των F-16, απειλεί ευθέως την Ελλάδα από τη Σμύρνη και αυτό έχει τη σημασία του…του Μιχάλη Ιγνατίου.

Δεν περίμενε να περάσουν ούτε 24 ώρες, από την αποστολή στο Κογκρέσο, του Τουρκικού αιτήματος για την αγορά των αμερικανικών μαχητικών F-16, και την αποδοχή του από τους αρμόδιους νομοθέτες των Επιτροπών Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας και της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, για να ξεσπάσει εναντίον της Ελλάδας.

Ο Νεοσουλτάνος Ισλαμιστής Ταγίπ Ερντογάν, δεν είπε πολλά αλλά έδειξε τις προθέσεις του, Σιγά-σιγά θα επανέλθει στον παλιό…καλό-εννοούμε τον πολύ κακό-εαυτό του, παρά το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως αν ξεκινήσει τις απειλές εναντίον των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, η συμφωνία για τα F-16 θα ανασταλεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόρρητη επιστολή του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Άντονι Μπλίνκεν, προς τους τέσσερις νομοθέτες των αρμοδίων Επιτροπών της Βουλής και της Γερουσίας, αναφέρεται ότι η επάνοδος στις απειλές θα αναστρέψει τις προβλέψεις της συμφωνίας.

Με λίγα λόγια, θα συμβεί ότι και το 2020 με τα F-35, που δεν έλαβε ποτέ. Θα κινδυνεύσει με ακύρωση η Νέα Συμφωνία…

Στην πραγματικότητα ο Ερντογάν είναι ένας μέτριος πολιτικός, που εκμεταλλεύθηκε το Ισλάμ για να αναρριχηθεί στην εξουσία και να φτάσει να διοικεί αυταρχικά την Τουρκία.

Η έξυπνη της οικογένειας είναι η σύζυγος του Εμινέ. Αυτή είναι ο εγκέφαλος της συμμορίας. Κατάλαβε πιο νωρίς από αυτόν ότι έπρεπε να κατεβάσει τους τόνους για να επιτύχει κάποιους στόχους.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μασήσουμε τα λόγια μας: Ο Ερντογάν εκμεταλλεύθηκε τους σεισμούς σαν μία μεγάλη ευκαιρία για να κλείσει ευκαιριακά ένα μέτωπο με την Ελλάδα, μέχρι να δει τι θα πράξει παρακάτω.

Σταμάτησε αμέσως τις υπερπτήσεις όταν πληροφορήθηκε ότι τέθηκε ως όρος από τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, για να προχωρήσει το αίτημα του για την αγορά των F-16.

Στη συνέχεια τερμάτισε κάθε πρόκληση στο Αιγαίο. Αυτό τον συνέφερε. Αλλά ήταν και προς το συμφέρον και της Ελλάδας, που είδε μία ειρηνική χρονιά στο Αιγαίο, με τα νησιά να “βυθίζονται” από τους Τουρίστες.

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για το εξής: Η Ειρήνη είναι χιλιάδες φορές καλύτερη από τον πόλεμο. Ειδικά αν ο αντίπαλος-στη συγκεκριμένη περίπτωση η εχθρική Τουρκία-σταματά να προκαλεί με πολεμική ενέργεια. Διότι αυτό συνέβαινε πριν από τον Φεβρουάριο του 2023.

Βεβαίως, να μην κάνουμε το λάθος να νομίζουμε ότι ο Ερντογάν σταμάτησε και την αμφισβήτηση της Ελληνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας. ΟΧΙ, αυτό πιστεύω δεν θα το κάνει ποτέ, εκτός αν πάρει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά που ζητά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Ευτυχώς, δεν βλέπω κανένα Έλληνα Πολιτικό στην Ελλάδα να τολμήσει ποτέ να υπογράψει παραχώρηση Ελληνικού εδάφους. Είναι σκέτα-νέτα Προδοτική Πράξη.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας καλά κάνει και αναζητεί την ειρηνική συνύπαρξη στο Αιγαίο, αλλά πρέπει να είναι έτοιμος πάντα-όπως έκανε το καλοκαίρι του 2020 στην περιοχή του Καστελόριζου-να απαντήσει με τη γλώσσα που καταλαβαίνει ο Ερντογάν.

Και όπως γράφω πάντα, ο Τούρκος Ισλαμιστής Πρόεδρος δεν θα προκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Αιγαίο, αλλά στην Κύπρο. Και η Ελλάδα δεν μπορεί-μάλλον δεν έχει κανένα δικαίωμα-να αφήσει αβοήθητη την Κύπρο, όπως τον μαύρο Ιούλιο του 1974, όταν η Χούντα των Αθηνών πρόδωσε τη Μεγαλόνησο.

Ας είναι λοιπόν έτοιμοι στην Αθήνα. Οι Ενεργειακοί Κολοσσοί αποφάσισαν να μην περιμένουν άλλο και να προχωρήσουν με τα «χρυσά» ευρήματα στην Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here