Τεράστια Ήττα Μητσοτάκη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ έχασε και τις 5 από τις 6 Περιφέρειες.

0
338

Μεγάλη ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη έδειξε ο β’ γύρος των αυτό-διοικητικών εκλογών, με τον κόσμο να αντιδρά για τα πεπραγμένα των εκλεκτών του, την ώρα που στελέχη της ΝΔ εξαπέλυαν απειλές κατά των ψηφοφόρων αλλά και των αντιπάλων τους.

«Ως προς τα πολιτικά συμπεράσματα, δεν ήταν μια καλή βραδιά για τη ΝΔ. Τα πολιτικά συμπεράσματα όμως βγήκαν την πρώτη Κυριακή. Υπήρξε αντί συσπείρωση ενάντια σε Δημάρχους που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ. Επισημαίνω και την χαμηλή αποχή που πρέπει να μας προβληματίζει όλους»…δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα.

«Η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρά με τα πόδια καλά γειωμένα. Η κυβέρνηση οφείλει να λαμβάνει τα πολιτικά μηνύματα. Για όσους σπεύδουν να πανηγυρίσουν, να θυμίσω πως πριν από 3 μήνες είχαμε βουλευτικές εκλογές και εκεί καταγράφηκε η δύναμη των κομμάτων»…ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, την Αθήνα, ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε από τον Χάρη Δούκα του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο στήριξε ανοιχτά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Επικοινώνησα με τον Χάρη Δούκα, τον Νέο Δήμαρχο της Αθήνας και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Είμαστε στην απόλυτη διάθεση του. Θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα. Κάναμε έναν καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος είναι αποκλειστικά δική μου. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, όπως μπήκα»…δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here