Τεράστιος Κίνδυνος για την Ελλάδα μετά την αποτυχία Μητσοτάκη στο Μεταναστευτικό.

0
1624

Η Παντοδυναμία Μητσοτάκη, δυστυχώς εξελίσσεται σε Εθνικό Κίνδυνο, όπως προέβλεπαν πολλοί πριν από τις εκλογές.

Αυτό φάνηκε περίτρανα από τα τραγικά για την Ελλάδα αποτελέσματα στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το Μεταναστευτικό.

Πρωθυπουργός μηδενικού κύρους: Σε κίνδυνο η Ελλάδα μετά την αποτυχία Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό

Η Ελλάδα η οποία βρίσκεται πλέον σε μεγάλο κίνδυνο από τις ανεξέλεγκτες ροές μεταναστών που έρχονται από την Τουρκία ή μέσω Τουρκικών κυκλωμάτων από τη Λιβύη, εκπροσωπήθηκε από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να επιτύχει την αποσυμφόρηση της χώρας, αλλά αντίθετα βρέθηκε και κατηγορούμενος για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Στον αντίποδα, ο ίδιος ο Μητσοτάκης αντί να στηλιτεύσει τον ρόλο της δουλεμπορικής Τουρκίας, είπε ψέματα στους Ευρωπαίους Εταίρους για δήθεν μείωση των ροών, «λόγω συνεννόησης με την Τουρκία»!

Τα Τουρκικά ΜΜΕ μάλιστα ισχυρίζονται ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε να δοθούν περισσότερα λεφτά στην Τουρκία από την ΕΕ…

Όλα αυτά την ώρα που οι Ελληνικές θάλασσες πλημμυρίζουν με μετανάστες, άλλοτε νεκρούς, άλλοτε ζωντανούς με ευθύνη της δουλεμπορικής Τουρκίας.

Ο Πρωθυπουργός Μηδενικού Κύρους, έγινε έρμαιο των Εταίρων οι οποίοι δείχνουν να μην τον υπολογίζουν καν, καθώς κρύφτηκαν πίσω από την Ουγγαρία και την Πολωνία, για να μην πάρουν την οποιαδήποτε πρωτοβουλία, η οποία όπως είπαμε θα ήταν ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα…

Αυτά φυσικά δεν θα το διαβάσετε πουθενά!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here