Τζέφρι Πάιατ για την επίθεση: Καλημέρα, ξύπνησα με έναν «παιδαριώδη βανδαλισμό» έξω από το σπίτι μου.

0
488

Ο μαντρότοιχος στο σπίτι του πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, έγινε στόχος βανδαλισμού τα ξημερώματα από μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».

Οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι του Τζέφρι Πάιατ, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πρεσβεία των ΗΠΑ, κοντά στο μαιευτήριο «Έλενα Κυριακού», έφτασαν στο σημείο χθες στις 4 τα ξημερώματα με πέντε δίκυκλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέταξαν μπογιές και ένα καπνογόνο και στη συνέχεια διέφυγαν στη γύρω περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές.

Ο «Ρουβίκωνας» λίγη ώρα αργότερα ανέλαβε την ευθύνη για την επιδρομή σε γνωστή ιστοσελίδα του αντί-εξουσιαστικού χώρου, τονίζοντας σε κείμενό τους ότι αφιερώνουν την επίθεση στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σήμερα το πρωί o Τζέφρι Πάιατ, προχώρησε και σε ανάρτηση στο Twitter όπου έκανε λόγο για «παιδαριώδη βανδαλισμό».

«Καλημέρα, σήμερα ξύπνησα με έναν παιδαριώδη βανδαλισμό έξω από το σπίτι μου και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις ελληνικές αρχές για να τιμωρηθούν οι ένοχοι σύμφωνα με τον νόμο. Η καταστροφή της ιδιοκτησίας δεν είναι ειρηνική διαμαρτυρία»…..έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρέσβης στο λογαριασμό του στο Twitter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here