Την Παράταξή του στον Δήμο Κηφισιάς “προσπαθεί” να παρουσιάσει ο Βασίλης Ξυπολυτάς.

0
741

Την παράταξή του στον Δήμο Κηφισιάς θα παρουσιάσει ο Βασίλης Ξυπολυτάς, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 8:30 στο ξενοδοχείο Θεοξένια (Κολοκοτρώνη 34,14562 Κεφαλάρι-Κηφισιά).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι οποίες εκτιμούμε ότι είναι αξιόπιστες, ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς προσπαθεί, τις τελευταίες ημέρες, να προσκαλέσει τηλεφωνικά διαφόρους Δημότες που κατοικούν στην Κηφισιά, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο της Πειραιώς που ξεκινά από 210 98…….,στην Απέλπιδα Προσπάθειά του να μαζέψει περισσότερο κόσμο από την Απογοητευτική Επίσημη 1η του Εκδήλωση, ως υποψήφιος Δήμαρχος, που πραγματοποίησε την Κυριακή 7 Μαΐου στην αίθουσα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας.

Η Επίσημη 1η Εκδήλωση του υποψήφιου Δήμαρχου Βασίλη Ξυπολυτά, την Κυριακή 7 Μαΐου στην Αίθουσα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας.

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς την Κυριακή 7 Μαΐου στις 11:00 πμ, στην Ένωση Μικρασιατών, προσπάθησε  να ξεκινήσει την 1η Θεματική Συνάντηση-Συζήτηση σχετικά με τα διάφορα εμφανιζόμενα προβλήματα της περιοχής, παρουσία περίπου 125 και όχι 200 (όπως διατείνεται ο ίδιος) Εκπροσώπων Τοπικών Συλλόγων, Φορέων αλλά και περιορισμένου αριθμού απλών πολιτών της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ερυθραίας.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα μια περιορισμένη ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων, για την συν-διαμόρφωση του προγράμματος του Συνδυασμού του!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here