Την στιγμή που η Φώφη έκανε ΡΟΜΠΑ το συνέδριο της ΝΔ…..ΟΛΟΙ μουγκάθηκαν!

0
180

«Η παράταξή μας, κατέβαλε μια μεγάλη προσπάθεια για να μείνει η Ελλάδα και η κοινωνία μας όρθια στις δύσκολες ώρες, καταβάλλοντας ακριβό τίμημα αναλαμβάνοντας τόσο τις ευθύνες που της αναλογούσαν, όσο και ευθύνες άλλων για την κατάσταση που βρέθηκε η χώρα.

Μην ξεχνάμε πόσο στοίχισε η θεωρία ότι τάχα υπήρχαν άλλοι δήθεν εύκολοι δρόμοι για να υπερβούμε τα προβλήματα. Καθώς και οι πρακτικές που αναιρούσαν κάθε θετικό βήμα και τελικά ανακύκλωναν την κρίση.

Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την πατριωτική μας στάση, όπως και για την ειλικρινή και επώδυνη διαδικασία αυτοκριτικής και αυτοκάθαρσης που κάναμε στην παράταξη μας. Κάτι που κάναμε μόνο εμείς.

Είναι ανάγκη να γυρίσουμε οριστικά τις σελίδες του παρελθόντος, να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας μαζί του.

Μέσα από την αποδοχή της πρότασής μας, για εξεταστική επιτροπή για τις εξελίξεις στην οικονομία, από την είσοδό μας στο ευρώ μέχρι σήμερα.»

{videobox}2lKoNezORp4{/videobox}

Υ.Γ. Ο Κώστας Καραμανλής μόλις τελείωσε η ομιλία του Μητσοτάκη, και έβγαλε την υποχρέωση, έφυγε διακριτικά με τους στενούς συνεργάτες του και κάποια άλλα στελέχη, αποδοκιμάζοντας την Φώφη Γεννηματά, που είναι η πρώτη αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που μίλησε σε συνέδριο της ΝΔ και τους έκανε όλους γατάκια της.

Δεν είναι και λίγο να σου τείνει χείρα συνεργασίας ο αρχηγός της ΝΔ κι εσύ μια Φώφη του τίποτα, όταν ανεβαίνεις στο βήμα του Συνεδρίου της ΝΔ, να ζητάς εξεταστική για τις κυβερνήσεις τις ΝΔ και από κάτω να είναι όλοι ΜΟΥΓΚΑ.

Να γιατί μόνο ο Καραμανλής έχει το ανάστημα, κι οι άλλοι το απόστημα!

Υ.Γ.1. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

Υ.Γ.2. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Η ΣΠΥΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here