Τι είναι η Πρωτοβουλία «Kifissia Watch»;

0
469

-Ομάδες γονέων στην Κηφισιά περιπολούν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους!

Την παραβατικότητα στην περιοχή τους, την Κηφισιά η οποία έχει «εκτοξευτεί» το τελευταίο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα ανάμεσα στους ανηλίκους προσπαθούν να ελέγξουν με διακριτικό και καθόλου παρεμβατικό τρόπο γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στην περιοχή καθώς και άλλοι πολίτες.

Οι γονείς δημιούργησαν την πρωτοβουλία που φέρει τον τίτλο «Kifissia Watch»:

Μάλιστα ένας μέλος τους, μίλησε στην ΕΡΤ δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την δράση τους.

«Αυτό το οποίο έχουμε κάνει είναι μια πρωτοβουλία η οποία συγκεντρωνόμαστε διάφοροι γονείς και γενικότερα πολίτες του Δήμου Κηφισιάς, οι οποίοι κάνουμε βόλτες σε πολύ συγκεκριμένα σημεία όπου έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση ανηλίκων προκειμένου να ελέγξουμε αν υπάρχει κάποια παραβατικότητα και να ειδοποιήσουμε την αστυνομία»…ανέφερε ο Κύρος Ασφής.

Μιλώντας για τις περιοχές όπου πηγαίνουν είναι το Άλσος Κηφισιάς και το εμπορικό κέντρο, όπου υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα καθώς και ένα τμήμα άλσους Κεφαλαρίου.

«Δεν παρεμβαίνουμε σε καμία των περιπτώσεων. Δεν είναι δικός μας ρόλος, ούτε είναι να κάνουμε κάποια επέμβαση σε αυτό το πράγμα. Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι ότι παρακολουθούμε, καθόμαστε και βλέπουμε τι συμβαίνει και σε περίπτωση που διαπιστώσουμε κάποια παραβατική συμπεριφορά, καλούμε απευθείας την αστυνομία προκειμένου να επέμβει»…τόνισε ο κ. Ασφής.

Και κατέληξε: «Ούτε καν περιπολία είναι. Κάνουμε βόλτα. Ουσιαστικά αυτό το οποίο κάνουμε είναι μια βόλτα στην όποια βόλτα έχουμε το νου μας να μην συμβεί κάτι παραβατικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here