Τι κατάντια…Τι εντυπωσιασμός. Είναι έτσι ο Δήμος Κηφισιάς;

0
267

-Κατάντια στην οδό Σφενδόνης 10, Νέα Κηφισιά.

Είναι η πολλοστή φορά που αναφέρομαι σε αυτή την «πληγή» δίπλα στα σπίτια μας!

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται και η εκτόνωση φυσικών αναγκών από κυρίους delivery μεταξύ άλλων.

Χθες και όχι μόνο, ήρθε η Άμεση Δράση η οποία καλέστηκε από γείτονες και έβγαλε 4 ζευγάρια ανηλίκων. Δεν ξέρουμε τι έκαναν σ ένα τρισάθλιο, βρώμικο, επικίνδυνο κτήριο και δεν μας ενδιαφέρει.

Η Νέα Διοίκηση βλέπουμε ότι έχει πέσει «με τα μούτρα» στους εξωραϊσμούς, την καθαριότητα της πόλης και την επίλυση προβλημάτων και μπράβο της αλλά όσον αφορά το σοβαρότατο αυτό θέμα και την απειλή Δημόσιας Υγείας, Φωνή Βοώντος εν τη Ερήμω.

Έχουμε καταθέσει έγγραφα πρωτοκολλημένα με δικά μας τηλέφωνα, εκθέσεις Περιφέρειας, Υγειονομικού Τομέα αλλά…τίποτα.

Το τι θα κάνουν με την Καλαμάτα δεν μας ενδιαφέρει επί του παρόντος. Όμως δεν έχουν ενδιαφερθεί ούτε για το ξεβρόμισμα αυτού του χώρου, δίπλα στα σπίτια μας και απέναντι από το 3ο Δημοτικό Κηφισιάς.

Είναι ντροπή να φυτεύουμε πανσέδες και γεράνια (που προσωπικά μου αρέσουν) και επικροτώ και τις δράσεις και να μην έχει ΕΝΑΣ ενδιαφερθεί για το καθάρισμα του επικίνδυνου αυτού χώρου και την σφράγισή του μέχρι την αγοραπωλησία του.

Πραγματικά ντρέπομαι για την αδιαφορία και την απάθεια. Είχαμε την πεποίθηση και την ελπίδα ότι τουλάχιστον ο νέος Δήμαρχος, τον οποίο και στηρίξαμε θα έδειχνε άμεσο ενδιαφέρον για αυτή την κατάσταση.

Αλλά μάλλον προέχουν τα πιο Δημοφιλή και Κεντρικά έργα!!

Λυπούμαστε…
Tina Staropoulou
Σφενδόνης 10, Νέα Κηφισιά

-Κατάντια του κτιρίου TERRA VERDE!

Κηφισιά δεν είναι μόνο η βιτρίνα της το Κέντρο όπου εστιάζεται όλη η προσοχή της νέας Δημοτικής Αρχής και γίνονται τα περισσότερα έργα κι επεμβάσεις είναι και τα περίχωρα όπως η Ν. Κηφισιά και οι Αδάμες.

Εδώ και καιρό έχει εγκαταλειφθεί και βανδαλιστεί το κτίριο TERRA VERDE. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό…το χειρότερο είναι ότι είναι ανοιχτή πλέον η είσοδος κι έχει πρόσβαση ο καθένας.

Σε βόλτα μου με το σκυλί είδα ότι κάποιοι είχαν τοποθετήσει καρέκλες και είχαν ανάψει το τζάκι προφανώς άπειρες φορές η απλά ήταν μπουκωμένο και έβγαζε τόσο καπνιά…όπως και να έχει είναι επικίνδυνο.

Και τα ερωτηματικά που ζητούν απάντηση πολλά:

1) Σε ποιον ανήκει αυτό το κτίριο τελικά; Δε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για την κατάσταση που είναι επικίνδυνη;

2) Ποιος θα είναι υπεύθυνος αν μπούνε παιδιά για εξερεύνηση και κάποιο πέσει στην άδεια πισίνα η αν κοπεί από τα γυαλιά; Για να μη πω ότι μερικοί έφηβοι κάνουν άγαρμπα αστεία…

3) Ποιος μας λέει ότι αυτοί που μαζεύονται τα βράδια εκεί δεν κάνουν χρήση ουσιών;

Μίνα Γκελντή
Κηφισιά

-Κεντρικά έργα για λόγους Εντυπωσιασμού!

Επαναλειτουργεί το εμβληματικό σιντριβάνι στην Πλατεία Πλατάνου, παρουσία του Δημάρχου Β. Ξυπολυτά στις 26/04/24.

26/04/24 Παρουσία του Δημάρχου Β. Ξυπολυτά, η μεγάλη δράση καθαρισμού και καλλωπισμού της Πλατείας Κεφαλαρίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here