Το Επιτελικό Κράτος του Μητσοτάκη συνετρίβη στα Τέμπη… του Πάνου Σώκου.

0
83

Σε αχαρτογράφητα νερά το Μαξίμου εν όψει εκλογών! Κυβέρνηση και «γαλάζιοι» βουλευτές περιμένουν «σκληρό ροκ» από την αντιπολίτευση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Μία νέα δυσάρεστη πραγματικότητα για την Κυβέρνηση εν όψει των εκλογών, που ανατρέπει τους σχεδιασμούς της και θέτει σε αμφισβήτηση τις βεβαιότητές της για το εκλογικό αποτέλεσμα, ανέδειξε η πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν οι εκλογές -υπάρχουν εισηγήσεις προς τον Πρωθυπουργό να μη γίνουν στις 9 Απριλίου, αλλά σε πιο ουδέτερο χρόνο-από την Τρίτη το βράδυ και μετά κατέρρευσε το βασικό προεκλογικό Κυβερνητικό Επιχείρημα, αυτό της αποτελεσματικότητας στην άσκηση της εξουσίας μέσω του λεγόμενου επιτελικού κράτους, των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού των υποδομών της χώρας.

Βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, ακόμα και υπουργοί, λένε ότι η Κυβέρνηση, ενώ είχε καθολική υπεροχή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που βυθιζόταν στην εσωστρέφεια με την υπόθεση Πολάκη και την καταδίκη του Νίκου Παπά, από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε στη θέση του απολογουμένου για τις ευθύνες της όσον αφορά την κατάσταση των σιδηροδρομικών υποδομών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here