Το Κογκρέσο γελοιοποιεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

0
384

Για άλλη μια φορά η Ελληνική Ομογένεια έκανε το θαύμα της και ευεργέτες Ελληνοαμερικανοί πολιτικοί όπως ο Γκας Μπιλιράκης, προσφέρουν μέγιστη υπηρεσία στην Ελλάδα. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα.

Η επέκταση της Αμερικανικής Στρατιωτικής Παρουσίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στα νησιά του Αιγαίου, που προβλέπει η τροπολογία του μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γκρέις Μενγκ, η οποία υπερψηφίστηκε στο νομοσχέδιο για τον Αμυντικό Προϋπολογισμό (NDAA), συνιστά την μέγιστη γελοιοποίηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε τι δηλώνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναφορικά με την δυνατότητα δημιουργίας Αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στα Ελληνικά νησιά:

«Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες περί εκχώρησης ανεξαρτησίας από το κόμμα που είχε υπουργό άμυνας τον κύριο Καμμένο, ο οποίος έχει πει να κάνουμε την Κάρπαθο αεροπορική βάση το αεροδρόμιο της Καρπάθου, εναλλακτικό του ακρωτηρίου Κανάβεραλ»!

Κραύγαζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κουνώντας νευρικά τα χέρια του, προσπαθώντας να απαξιώσει την προσπάθεια του πρώην Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος επεδίωκε την δημιουργία στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στα Ελληνικά νησιά, για να τελειώσει η φαρσοκωμωδία με τις Τουρκικές επιδιώξεις περί «αποστρατιωτικοποίησης».

Θα ήταν άλλη μια κωμική παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, εάν δεν είχε προηγηθεί και το έγκλημα με τον East Med, που προσπάθησαν πάλι να αποτρέψουν έντιμοι πολιτικοί όπως ο Μπιλιράκης και η Μαλλιωτάκη.

Τελικά, οι Τούρκοι κατάφεραν και ακύρωσαν τον Εθνικής Σημασίας Αγωγό, με την συνέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο οποίος ακόμα δεν έχει απολογηθεί για το Εθνικό έγκλημα που διέπραξε.

Σήμερα λοιπόν βλέποντας πάλι την προσπάθεια του Κογκρέσου να εξυπηρετήσει τα Ελληνικά συμφέροντα, τα οποία φαίνεται ότι ευτελίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πρέπει πραγματικά να αναρωτηθούμε εάν ο Πρωθυπουργός μας εξυπηρετεί τα Ελληνικά Συμφέροντα η λειτουργεί ως επιτηρητής του σουλτάνου σε κάποια Οθωμανική επαρχία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here