Το Προκλητικό Βίντεο του Άδωνη με το οποίο μας κοροϊδεύει Κατάμουτρα!

0
279

H φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι επεξεργασμένη…

Πρόκειται για εικόνα από το προεκλογικό βίντεο του Άδωνη Γεωργιάδη. Οι κόκκινες και πράσινες κουκκίδες πάνω του είναι από τα λέιζερ που τον…σημαδεύουν!

Το νέο κατόρθωμα του Άδωνη είναι ένα βίντεο στο οποίο μεταξύ άλλων δηλώνει με καμάρι:

«Το ξέρω. Αποτελώ στόχο. Ε, και; Αφήστε τους να με σημαδεύουν. Όσο αυτοί με στοχοποιούν, τόσο εγώ παίρνω δύναμη για να εργάζομαι πιο σκληρά για το καλό όλων μας»!

Ο Άδωνις εργάζεται για το καλό όλων μας. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στις τιμές στο σούπερ μάρκετ, στη διαφορά ως 500% από το χωράφι στο ράφι και στους ελέγχους στην αγορά που είναι…ανύπαρκτοι.

Όσο για τα…καλάθια οι καταναλωτές το γνωρίζουν καλύτερα και το έχουν δηλώσει στις δημοσκοπήσεις πως δεν προσέφερε σχεδόν τίποτα στη συγκράτηση των τιμών. Πρόκειται για καλάθια… καπαμά.

Το βίντεο βρίθει Aνακριβειών και Ψεμάτων. Μιλάει καμαρωτός καμαρωτός για επενδύσεις. Τον έχει διαψεύσει ακόμα και ο Κώστας Σημίτης ο οποίος σε άρθρο του ανέφερε ότι κύριος ανέφερε ότι οι ξένες επενδύσεις κατευθύνονται στα ακίνητα και μάλιστα ότι γίνονται με κεφάλαια που παίρνουν από τις Ελληνικές τράπεζες, δηλαδή οι ξένοι επενδύουν στην Ελλάδα με χρήματα Ελληνικά.

Και ο Άδωνις μας σερβίρει φούμαρα και καμαρώνει.

Μας κοροϊδεύει για το Πάσχα με τα αρνιά Πόρσε και…Φιατάκια για να μην πούμε Ζάσταβα. Που σημαίνει ότι η κυβέρνηση και ο κύριος Γεωργιάδης μας «προσφέρουν» προϊόντα κατώτερης ποιότητας, αν δεν έχουμε να πληρώσουμε για να φτάσουμε στην …κατηγορία πόρσε.

Αυτός είναι Υπουργός. Μας κοροϊδεύει κατάμουτρα και θέλει να εκπροσωπήσει πάλι τους πολίτες στη Βουλή. Και δυστυχώς θα τα καταφέρει να εκλεγεί…

Ο Προβοκάτορας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here