Τρομακτικές Αλήθειες του Ρόμπερτ Κένεντι για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

0
394

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αποκαλύπτει ότι ο γιος του πολέμησε στην Ουκρανία και πως η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική από αυτά που μεταδίδουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ.

Καταλήγει μάλιστα στο συμπέρασμα ότι κανείς ΔΕΝ πρόκειται να πεθάνει για την Ουκρανία και πως η Ρωσία ΔΕΝ πρόκειται να νικηθεί.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας τρόπος στον κόσμο για τους Ουκρανούς να νικήσουν τους Ρώσους. Νομίζω ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αυτή τη στιγμή. Στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία. Βλέπετε αυτές τις ταραχές. Αυτές οι χώρες έχουν εσωτερικά προβλήματα.

Οι Ευρωπαίοι ΔΕΝ πρόκειται να στείλουν ανθρώπους να πεθάνουν στην Ουκρανία. Και στους Ουκρανούς δεν έχει μείνει κανένας. Οι Ουκρανοί στρατολογούν με τη βία ανθρώπους για να γεμίσουν τις τάξεις του στρατού τους.

Τώρα οι στρατεύσιμοι κάνουν ό,τι μπορούν για να φύγουν από την Ουκρανία για να μην φτάσουν στο μέτωπο! Οι Ρώσοι προφανώς σκοτώνουν Ουκρανούς σε αναλογία 8 προς 1.

Ο γιος μου πολέμησε εκεί και μου είπε για το πυροβολικό. Είχε αψιμαχίες με τους Ρώσους κυρίως τη νύχτα, αλλά είπε ότι οι περισσότερες μάχες ήταν με το πυροβολικό κατά τη διάρκεια της ημέρας. και ότι οι Ρώσοι υπερτερούν πλέον των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων σε πυροβολικό 10 προς 1.

Σκοτώνουν με τρομακτικό ρυθμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here